Home IconarrowHaberlerarrowKadıköylü ‘Final Four’u dev ekranlardan izleyecek

Kadıköylü ‘Final Four’u dev ekranlardan izleyecek

Temsilcimiz Fenerbahçe Dogus’un da bulundugu Turkish Airlines EuroLeague’de Final Four’a (Yari Final) kalan maçlar, Kadiköy Belediyesi’nin Yogurtçu ve Kalamis Parklari’na kurdugu dev LED ekranlardan canli olarak yayinlanacak

Avrupa'da 2000'den beri Euroleague Basketbol tarafindan düzenlenen en üst düzeydeki ve kazananin Avrupa Sampiyonu olarak adlandirildigi uluslararasi profesyonel basketbol turnuvasi Turkish Airlines EuroLeague’de temsilcimiz Fenerbahçe Dogus, Ispanyol ekibi Baskonia’yi 3-1 ile geçerek adini Final Four’a yazdirdi. THY Avrupa Ligi tarihinde 31. kez düzenlenen Final Four’a bu sezon Sirbistan’in Belgrad sehri ev sahipligi yapiyor. 18 Mayis Cuma günü baslayacak organizasyonda temsilcimiz Fenebahçe Dogus, sampiyonluk ipini gögüslemek için yari finalde Zalgiris Kaunas’in rakibi olacak. Bir diger yari final karsilasmasinda ise CSKA Moskova ile Real Madrid karsi karsiya gelecek.

DEV EKRANLARDAN CANLI YAYIN

Final Four’daki tüm maçlar Kadiköy Belediyesi’nin Yogurtçu ve Kalamis parkina kuracagi dev LED ekranlardan canli izlenebilecek. Program ise söyle:

18 Mayis 2018 Cuma:

19:00 - CSKA Moskova - Real Madrid

22:00 - Fenerbahçe Dogus - Zalgiris Kaunas

20 Mayis 2018 Pazar:

18:00 - Üçüncülük Maçi

21:00 – Final

“KUPAYI ALACAGIZ”

Fenerbahçe basketbol takimina basarilar dileyen Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu Cuma günü saat 21.00’de baslayacak maçin dev ekranlardan izlenebilmesi için bütün hazirliklarin yapildigini belirterek ”Fenerbahçemize basarilar diliyorum. Inaniyorum ki Pazar aksami da final maçini birlikte izleyecek ve kupayi alacagiz.” dedi.