Home IconarrowHaberlerarrowKadıköylü Güne Sporla Başlıyor

Kadıköylü Güne Sporla Başlıyor

Kadiköy Belediyesi’nin “Daha Çok Spor Daha Çok Kadiköy” sloganiyla baslattigi sabah sporlari Kadiköy’ün 7 noktasinda basladi.

Kadiköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün “Daha Çok Spor Daha Çok Kadiköy” sloganiyla hazirladigi sabah sporu programinda Kadiköylüler yaklasik bir saat boyunca profesyonel egitmenler esliginde temel beden egitimi, kültür – fizik hareketleri, yürüyüs, kosu, pilates, step - aerobik gibi farkli branslarda spor yaparak güne daha zinde basliyor.

Kadiköylülerin güne daha mutlu ve saglikli bir sekilde baslamalari için düzenlenen sabah sporlarinin programi söyle: Kriton Curi Parkinda her hafta çarsamba, cuma, cumartesi, pazar günleri saat 08.00'de; Milli Hakimiyet Parki’nda çarsamba, cuma 07:30’da; Kalamis Spor Merkezi’nde sali, çarsamba, persembe, cuma saat 09:00’da; Kosuyolu Spor Merkezi’nde sali, persembe, cuma saat 08:15’de, Özgürlük Parki Spor Merkezi’nde sali, çarsamba, persembe, cuma günleri saat 7:00’de; Yogurtçu Parki’nda pazartesi, çarsamba, cuma saat 7:45’de; Bostanci Hayrullah Kefoglu Anadolu Lisesi Spor Salonunda pazartesi, çarsamba, cuma günleri 7:30’da gerçeklesecek.