Home IconarrowHaberlerarrowKarikatür Evi Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Karikatür Evi Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Karikatür Evi 2020 - 2021 sezonu 4 ve 5. dönem kayitlari basladi. Çevrimiçi gerçeklesecek atölyelerde karikatür, çizgi roman, manga atölyeleri yer aliyor.

Kadiköy Belediyesi’nin mizahi yediden yetmise herkesle bulusturdugu Karikatür Evi, 4 ve 5. dönem atölye kayitlarini baslattigini duyurdu. Karikatür, çizgi roman, manga meraklilarinin ücretsiz katilabilecegi atölyeler pandemi kosullari nedeniyle çevrimiçi gerçeklesecek. Kontenjanla sinirli 8 kisilik atölyelerin 4’üncü dönemi 1 Mart’ta, 5’inci dönemi ise 19 Nisan’da baslayacak. Her bir dönemi 6 hafta sürecek atölyelere katilim için Kadiköy’de ikamet zorunlulugu aranmiyor.

ÖZLENEN ÇIZGI ROMAN VE MANGA ATÖLYELERI DE PROGRAMDA

Pandemi nedeniyle Nisan ayindan beridir çevrimiçi olarak devam eden karikatür ve çizgi roman atölyelerine, yeni dönemde manga atölyeleri de eklendi. Kadiköy Belediyesi Karikatür Evi Sorumlusu Meriç Karçal Nisan ayindan beridir gerçeklestirdikleri 83 atölyede, 875 katilimci ile 2020’yi tamamladiklarini söyledi. Karçal sözlerini söyle sürdürdü: “Yeni dönemle birlikte karikatür, çizgi roman atölyelerine yogun talep üzerine manga atölyelerini de tekrar ekledik. Yeni dönemimizde çevrimiçi olarak manga atölyemiz de tekrar baslamis oluyor. Pandemi baslangicindan bu yana atölyelerimize katilan 875 katilimcimizin yaklasik 800’ü ilkokul ve ortaokul ögrencisiydi. Lise ve yetiskin gruplarimizin da yer aldigi atölyelerimize çocuklarin bu yogun ilgisi bizi sevindiriyor.”

Atölyeler karikatürde Akdag Saydut, Anil Gürak, Ayse Isin, Behiç Pek, Cem Güventürk, Cihan Kiliç, Doruktan Turan, Eda Oral, Erhan Candan, Ilker Altungök, Nuhsal Isin, Sibel Bozkurt’un; çizgi romanda Gökçe Akgül, Mehmet Naci Dedeal’in; ve mangada Ali Toglukdemir’in egitmenliginde gerçeklesecek. Kayitlar Kadiköy Belediyesi Karikatür Evi internet sitesi üzerinden yapilabilir.

Kayit için: https://eybs.kadikoy.bel.tr/web.talep.doms?knd=kultur&@talepId=786