Home IconarrowHaberlerarrowKarikatür Evi’nde Atölyeler Başlıyor

Karikatür Evi’nde Atölyeler Başlıyor

Kadiköy Belediyesi Karikatür Evi’nde atölye çalismalari basliyor. Yediden yetmise kadar her yas gurubu için programlarin oldugu atölyelere son kayit tarihi 30 Ekim.

Kadiköy Belediyesi’nin geçtigimiz günlerde açtigi Karikatür Evi’nde atölye çalismalari basliyor. Kamil Yavuz, Nuhsal Isin, Erhan Candan, Anil Gürak, Eda Oral, Akdag Saydut ve Mehmet Naci Dedeal tarafindan atölye çalismalari 6 hafta sürecek. Agirlikli çocuklarin katilabilecegi programlar hazirlanan Karikatür Evi’nde yetiskinler içinde ayri atölyeler hazirlandi.

Çocuklar ve gençlerin karikatüre olan ilgisini artirmayi, onlara okuma ve çizme aliskanligi kazandirmayi hedefleyen programlarin yer aldigi atölye çalismalarinda Mehmet Naci Dedeal tarafindan verilecek Çizgi Roman atölyesi yapilacak.

22 - 30 Ekim tarihleri arasinda, Karikatür Evi’nde kayitlarin yapilacagi atölyeler 3 Kasim’da basliyor. Her atölye için 8 kisilik kontenjanin oldugu programlara devam zorunlulugu var. Ücretsiz olan atölyelere katilim için Kadiköy’de ikamet zorunlulugu var.

Kasim - Ocak Atölye Programi Için Lütfen Tiklayiniz

Karikatür Evi Iletisim: