Home IconarrowHaberlerarrowKarne Okul'dan Şenlikler Belediye'den

Karne Okul'dan Şenlikler Belediye'den

Kadiköy Belediyesi yariyil tatili nedeniyle 23 Ocak- 07 Subat tarihleri arasinda Kadiköy Belediyesi'nin Kültür Merkezleri'ndeki etkinlikler ile çocuklar hem tatillerini keyifli geçirecek hem de sanatla iç içe verimli aktiviteler yapacak.

Yariyil Senligi için zengin bir program hazirlayan Kadiköy Belediyesi, tiyatro, bale, sanat dallariyla ilgili atölyeler ile birbirinden eglenceli ögretici toplam 126 etkinlik ile çocuklari tatilde sanata doyuracak.

Kadiköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi, Baris Manço Kültür Merkezi, Çocuk Sanat Merkezi ve Kozyatagi Kültür Merkezinde gerçeklesecek yariyil tatili senligi etkinlikleri 23 Ocak tarihinde baslayip 07 Subat'a kadar devam edecek. Her yastan çocuk için ayri oyunlarin seçildigi tiyatro oyunlari ise karne senligi kapsaminda indirimli bazi etkinlikler ise ücretsiz izlenebilecek.

SAHNE ÇOCUKLARIN

Yariyil Senligi kapsaminda Kadiköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi de çesitli atölye çalismalari gerçeklestirecek. Kadiköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Pop Orkestrasi Ögretmen ve Ögrencileri "Sarkilarla Masallar 2" Müzikali ile çocuklar, pop orkestrasi esliginde, neseyle hep beraber sarkilar söyleyecekler. Çocuk Sanat Merkezi'nin düzenledigi ve çocuklarin ücretsiz katilabilecegi atölyeler Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçeklesecek.

Ayrica Festivalde Kadiköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takimi BAK Kadiköy ekibinin “Bir Afet Masali” adli müzikal oyunlari çocuklari afetlere karsi bilinçlendirecek. Müzikal tiyatroda, çocuklar hem egleniyor hem de kendi hayatlarini kurtarmayi ögreniyorlar.

BARIS MANÇO MÜZESI'DE ÇOCUKLARI BEKLIYOR…

Sesi Kadiköy Moda’dan dünyaya yayilan Türkiye’nin unutulmaz evrensel sanatçisi Baris Manço'nun ölümünün 17. yili olan 31 Ocak günü Baris Manço'nin evi tüm sevenlerine ve çocuklara açik alacak. Kadiköy Belediyesi tarafindan müze konsepti ile düzenlenen Moda’daki evinde çocuklar, 2014 yilinda heykeltiras Murat Daskin tarafindan yapilan, görenleri hayrete düsüren, Baris Manço'nun silikon heykelini de görebilecekler.

Yariyil Senligi etkinlik detaylari www.kadikoy.bel.tr adresinden ya da kültür merkezlerinden ögrenilebilir.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/CSM_29 ocak_faceevent-aac78296-e80b-4528-b9da-3c2f1c62da91.jpg