Home IconarrowHaberlerarrowMeclis Üyemiz Feray Sevil Tos’u Kaybettik

Meclis Üyemiz Feray Sevil Tos’u Kaybettik

Kadiköy Belediyesi CHP meclis üyesi Feray Sevil Tos aramizdan ayrildi. Bir süredir kanser tedavisi süren Tos, tedavi gördügü hastanede yasamini yitirdi. Tos için yarin (17 Agustos 2017 Persembe) saat 11.00’de Kadiköy Belediye Baskanligi önünde tören yapilacak. Törenin ardindan Tos’un cenazesi ögle namazinda Karacaahmet Sakirin Camii’nden kaldirilacak.

1958 dogumlu olan Feray Sevil Tos, Marmara Üniversitesi Ingilizce Bölümü’nden mezun oldu.

Uzun yillar Ingilizce ögretmenligi yapan TOS, emekli olduktan sonra birçok kurulusta gönüllü olarak görev aldi.

Çagdas Yasami Destekleme Dernegi yöneticilerinden olan Tos Kadiköy Belediyesi gönüllüsü olarak çalismalara katildi. Çagdas Yasami Destekleme Dernegi Kadiköy subesi yöneticilerinden de olan Tos, Türkan Saylan tarafindan baslatilan Kardelen projesinde yer aldi. Birçok kiz çocugunun egitimine katki sundu.

Cumhuriyet Halk Parti üyesi olan Feray Sevil Tos, CHP Parti okullarinda egitmenlik gibi görevlerde bulundu.

Feray Sevil Tos, 2014 yerel seçimlerinde Kadiköy Belediyesi Meclis üyeligine aday oldu. Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi olan Tos, birçok gönüllü çalismaya imzasini atti. Egitim Komisyonu ve Encümen üyeligi yapan Tos, Kadiköy Belediyesi Gönüllü Merkezi yönetim kurulu üyeligi görevlerini yapiyordu.

Bir çocuk annesi olan Feray Sevil Tos, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Fehamettin Tos ile evliydi.