Home IconarrowHaberlerarrowOkullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması Başladı

Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması Başladı

Okullar Arasi Bitkisel Atik Yag Toplama Yarismasi Basladi

Kadiköy Belediyesi bitkisel atik yaglarin çevreye verdigi zararlari engellemek ve ilçede bulunan ögrencilerin bu konuda bilinçlenmelerini saglamak için Bitkisel Atik Yag toplama yarismasi düzenliyor. Yarismaya son katilim tarihi 13 Mayis 2022.

Kadiköy Belediyesi Çevre Yönetimi ve Iklim Degisikligi Müdürlügü tarafindan düzenlenen yarismaya ilçede bulunan tüm anaokullari, ilkokullar, ortaokullar ve liseler katilim saglayabilecek. Yarismaya katilacak okullara belediye tarafindan atik yag toplama bidonlari yerlestirilecek. Bu bidonlarda 13 Mayis 2022 tarihine kadar en fazla bitkisel atik yag biriktiren ilk 3 okul ve katilimcilar çesitli hediyelerle ödüllendirilecek. Yarismayla hem bitkisel atik yaglarin çevreye verdigi zararlarin engellenmesi hem de ögrencilerin bu konuda bilinçlenmesi amaçlaniyor.

Yarismaya Kadiköy Belediyesi Atik Koordinasyon Merkezi’nin 02164143815 no’lu hattindan atik yag toplama bidonu talep ederek katilim saglaniyor.