Home IconarrowHaberlerarrowPlaj Voleybolu Turnuvasında Kadıköy Etabı Başlıyor

Plaj Voleybolu Turnuvasında Kadıköy Etabı Başlıyor

Plaj Voleybolu Turnuvasinda Kadiköy Etabi Basliyor

Istanbul’un sehir içinde kalan nadir plajlarindan biri olan Kalamis sahili, Plaj Voleybolu Turnuvasina ev sahipligi yapiyor. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Kadiköy Belediyesi’nin birlikte düzenledigi turnuva 2 – 5 Eylül tarihlerinde Kadiköy Kalamis Atatürk Parki’ndaki plaj voleybolu sahalarinda gerçeklesecek.

TVF Plaj Voleybolu Pro Beach Tour turnuvasinin Kadiköy etabi, Türkiye Voleybol Federasyonu ile Kadiköy Belediyesi is birliginde 2 Eylül’de Kalamis Atatürk Parki’nda basliyor. Parkta bulunan 2 ayri sahada, 4 gün sürecek müsabakalarda gündüz ve gece maçlari yapilacak. Turnuvanin profesyonel kategorisinde “Erkekler Açik”  16 takimla, “Kadinlar Açik” 8 takimla 3 – 5 Eylül tarihleri arasinda oynayacak. Kayitlar tvfbeach.com adresinden alinacak. Halk turnuvasinda ise 8’er takimla +18, U18, U16 ve U14 yas gruplari müsabakalari gerçeklestirilecek. Halk turnuvasina katilim ise, Kadiköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün, aktivite kesif platformu olan Alivex web sayfasi üzerinden ilan edecegi sartlara göre 2 – 3 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Çekismeli görüntülere sahne olacak turnuvanin finali 5 Eylül Pazar günü olacak. Pro kategorisinde, finalde belirlenen ilk 4’er takima birinciye 8 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin ve dördüncüye 2 bin TL para ödülü; Halk açik turnuvada dereceye girenlere ise turnavinin sponsorlari tarafindan hediye çeki verilecek.

Kadiköy Belediyesi’nin Daha Çok Spor Daha Çok Kadiköy sloganiyla düzenledigi spor etkinlikleri Eylül ayi boyunca devam edecek. Belediyenin duyuru kanallarindan ayrintilari paylasilacak Eylül programinda, 10 Eylül’de Sokak Basketbolu, 18 Eylül’de 21K – 10K kosusu ve 24 Eylül’de Plaj Futbolu yer aliyor.