Home IconarrowHaberlerarrowUnutulmaz Aşk Filmlerinin Otomobil Ve Şarkılarıyla 14 Şubat Kutlaması

Unutulmaz Aşk Filmlerinin Otomobil Ve Şarkılarıyla 14 Şubat Kutlaması

Unutulmaz ask filmleri, klasik otomobille Kadiköy turu ve yillardir dillerden düsmeyen ask sarkilari… Kadiköy Belediyesi bu yil 14 Subat Sevgililer Günü’nü farkli kutlayacak.  Kadiköy Belediyesi ve Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi’nin isbirligiyle gerçeklesecek “Yarim Asirlik Asklar” temali programda, 50 yillik asiklar Yesilçam’dan ask filmleri afisleriyle süslenmis klasik otomobillerle Kadiköy sokaklarinda “Sevgi Konvoyu” yapacak.

Kadiköy Belediye binasi önünde 1950’li ve 1960’li yillara ait Chevrolet, Ford, Oldsmobile, Pontiac, gibi markalardaki klasik otomobillere binecek asiklar anilarina yolculuk yapacak. Yarim asirlik asiklari tasiyan klasik araçlarin ön kaputlarinda, yillarca sevgiyi ve aski bizlere çok romantik duygularla aktaran ve geçtigimiz yil 100.yilini dolduran Türk Sinemasi’na ait ask filmleri afisleri yer alacak.

Türk Sinemasindan afisler “Yesilçam Asklari” Sergisi

Yarim asirlik asiklarin, klasik otomobil turundan sonra Kadiköy Belediyesi Kozyatagi Kültür Merkezi'nde gerçeklesecek olan 35 adet afisten olusan “Yesilçam Asklari” isimli sergi gezilecek. Türk Sinemasi’ndan melodiler esliginde yarim asirlik asiklarin ayni zamanda dans edecegi programda, etkinlige katilan tüm kadinlara 14 Subat sevgililer günü nedeniyle birer kirmizi gül dagitilacak.

Sevgililer Günü Konseri

Sevgililer Günü’nün bir baska sürprizi ise unutulmaz ask filmlerinin unutulmaz sarkilari. Türk Sinemasi’nda Selvi Boylum, Al Yazmalim, Devlerin Aski, Sultan gibi birçok ask filminin essiz müziklerini yapan Cahit Berkay Film Orkestrasi ve dört yonca olarak tabir edilen Türkan Soray, Filiz Akin, Hülya Koçyigit ve Fatma Girik filmlerindeki sarkilari seslendiren Belkis Özener  unutulmaz ask sarkilarini seslendirecek.

TARIH: 14 Subat 2016 Pazar

Yarim Asirlik Asiklarin, Klasik Otomobillerle “Sevgi Konvoyu”

Baslangiç Noktasi

Saat: 13.30 – Kadiköy Belediye Baskanligi Önü Hasanpasa/Kadiköy