Home IconarrowHaberlerarrowUsta Karikatürcüler, Karikatür Dünyasının Duayen İsmi Oğuz Aral'ı Andı

Usta Karikatürcüler, Karikatür Dünyasının Duayen İsmi Oğuz Aral'ı Andı

Karikatürcüler Dernegi tarafindan 38’inci kez düzenlenen ‘Uluslararasi Nasreddin Hoca Karikatür Yarismasi’ Jüri Üyeleri, usta karikatürist Oguz Aral’in 14’üncü ölüm yildönümünde Kadiköy Belediyesi Karikatür Evi’ni ziyaret etti.

Türkiye’den Erdogan Basol, Metin Peker, Ibrahim Tuncay, Sevket Yalaz, Bulgaristan’dan Anatoliy Stankulov, Hirvatistan’dan Mojmir Mihatov, Iran’dan Rahim Baghal Asghari Baghmisheh’den olusan jüri üyeleri, Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu ile bir araya geldi. Karikatürü genis kitlelere sevdiren, yüzlerce karikatürcü yetistiren Oguz Aral’in anisina Karikatür Evi önüne dikilen kendi heykeli ve en sevilen karakterlerinden biri olan Avanak Avni heykeli ile birlikte poz veren topluluk Oguz Aral’i andi.