Home IconarrowHaberlerarrowVoleybolda Milli Heyecan Kalamış’ta Devam Ediyor

Voleybolda Milli Heyecan Kalamış’ta Devam Ediyor

Filenin Sultanlari’nin olimpiyat yolundaki maçlari Kalamis’ta

Kadiköy Belediyesi, A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari Elemeleri’nde oynayacagi maçlari Kalamis Atatürk Parki’nda kurulacak dev ekranlarda yayinlayacak. Son Avrupa Sampiyonu ve Dünya 1 numarasi Filenin Sultanlari, elemelerdeki ilk maçinda 16 Eylül Cumartesi saat 07.00’de Porto Riko ile karsilasacak.

Filenin Sultanlari, sampiyon tamamlayarak dünya 1 numarasi unvanini kazandigi Milletler Ligi’nin ve altin madalyaya uzandigi 2023 CEV Avrupa Sampiyonasi’nin ardindan bu kez 2024 Paris Olimpiyat Oyunlari için parkeye çikiyor. Kadiköy Belediyesi, 2023 yilinda üst üste iki büyük turnuvada sampiyonluk kazanan ve Türk spor tarihine adini altin harflerle yazdiran A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin maçlarini Kalamis Atatürk parkinda kurulan 4 büyük dev ekranda canli yayinlamisti. Sporseverler, tarihi basarilara imza atarak Türkiye’ye büyük bir gurur yasatan A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin olimpiyat oyunlari yolunda oynayacagi maçlari da yine Kadiköy’de takip edecek.

Kalamis Atatürk Parki’na 4 dev ekran kuruluyor

Filenin Sultanlari’nin 16-24 Eylül tarihlerinde Japonya, Çin ve Polonya'da düzenlenecek Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde oynayacagi maçlarin tamami Kalamis Atatürk Parki’nda kurulan dev ekranlarda izlenebilecek. Olimpiyat yolundaki elemelerde B grubunda mücadele edecek olan ay yildizli ekip, ilk maçina 16 Eylül Cumartesi saat 07.00’de Porto Riko karsisinda çikacak. Son Avrupa Sampiyonu ve Dünya 1 numarasi Türkiye, Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari biletini almak için grup etabinda ev sahibi Japonya’nin yani sira Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile mücadele edecek. Kadiköylüler, Filenin Sultanlari’nin olimpiyat yolundaki mücadelesini Kalamis Atatürk Parki’nin 4 farkli noktasina kurulan dev ekranlardan izleyebilecek.