Home IconarrowHaberlerarrow Yaz Okullarında Hem Spor Hem Eğlence Devam Ediyor

Yaz Okullarında Hem Spor Hem Eğlence Devam Ediyor

Yaz mevsiminin sonlari yaklasirken, Kadiköy Belediyesi’nin Haziran ayindan bu yana düzenledigi yaz okullarinin da ortalarina gelindi. Uzun yaz tatilini, Kadiköy Belediyesi’nin ücretsiz düzenledigi yaz okullariyla renklendiren Kadiköylü çocuklar; Badminton, Basketbol, Boks, Futbol, Judo, Tenis, Voleybol, Yüzme, Satranç, Oyunlu Jimnastik ve Yaratici Drama gibi branslara katilarak dolu dolu bir yaz geçirirken ayni zamanda spor bilgisi ögreniyorlar.

8 BRANSTA YAZ OKULU

Kadiköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlügü, Kadiköy Ilçe Spor Müdürlügü, Kadiköy Halk Egitim Merkezi birlikteligiyle 2015 yazinda düzenledigi yaz okullari çocuklarin büyük ilgisiyle devam ediyor. 22 Haziranda baslayan yaz okulu programina Kadiköy genelinden toplam bin 600 ögrencinin kayit oldugu bildirildi. Sekizinci haftasi tamamlanan yaz okulu 4 Eylül 2015 tarihinde sona erecek. Tüm branslarda dersler hafta içi günlerde Caferaga Spor Salonu, Kadiköy Halk Egitim Merkezi Spor Salonu, Demirkol Spor Kulübü, Kadiköy Belediyesi Kalamis Gençlik Merkezi, Üsküdar Burhan Felek Yüzme Havuzu’nda devam ediyor.

Yaz okuluna katilan çocuklar, güzel ve faydali vakit geçirdikleri için hallerinden memnun. Yaz tatillerinin yaz okuluyla beraber çok güzel geçtigini belirten çocuklar, yeni arkadaslarda edindiklerini söylüyor.

Veliler de Kadiköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlügü, Kadiköy Ilçe Spor Müdürlügü, Kadiköy Halk Egitim Merkezi birlikteligiyle düzenlenen ücretsiz yaz okullarindan memnuniyetlerini dile getirdiler. Veliler, “çocuklarimiz yaz okuluna gelmek için çok hevesli, ögretmenlerini çok seviyorlar. Aldiklari egitimin faydasini görüyoruz. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyoruz” dediler.