Home IconarrowHaberlerarrow“Yazzfest” Çocukları Misafir Etmeye Başladı

“Yazzfest” Çocukları Misafir Etmeye Başladı

Kadiköy Belediyesi, yediden yetmise herkesin kültüre, sanata, spora ve eglenceye doyacagi festival programlarina bir yenisini daha ekledi. 14 Temmuz Cuma günü Kadiköy Belediye Baskani Av. Serdil Dara Odabasi’nin açilisini gerçeklestirdigi birbirinden renkli oyun parkurlariyla “Yazzfest” basladi.

Kalamis Atatürk Parki’nda okullarin da tatil olmasiyla birlikte çocuklarin sosyallesecegi, güvenli bir alanda oynamanin keyfini doyasiya yasayacagi festival, vazgeçilmez bir alan olacak. Survivor, modüler park, ag labirent, twister, mini golf, mini futbol, mini bowling, atölyeler gibi birbirinden eglenceli oyun alanlarinin yer alacagi ve sürpriz etkinliklerin gerçeklestirilecegi Yazzfest, yaz boyunca 11.00-23.00 saatleri arasinda çocuklari misafir edecek. Çocuklarin zihinsel, fiziksel ve motor gelisimlerini destekleyen oyun parkurlariyla Yazzfest, çocuklara eglenceli bir ortam sunuyor. Festival alanindaki oyun parkurlarindan Survivor Parkuru’na 4-8 yas grubu çocuklar refakatçi ile 8-12 yas grubu çocuklar refakatçi olmadan katilim saglayabilecek. Modüler parkura, 2-6 yas grubu çocuklar refakatçi ile katilirken 6-12 yas grubu çocuklar refakatçi olmadan oyun alaninin keyfine varacak. 3-12 yas grubu çocuklarin katilim saglayabilecegi Ag Labirent için ise refakatçi, ag içine giris yapmadan sadece gözlemci olarak katilim saglayabilecek.

Türkiye’nin en büyük ve en fazla parkur çesitliligine sahip oyun parkurlari Kadiköy Belediyesi’nin organizasyonuyla yaz boyunca Kalamis Atatürk Parki’nda olacak. 14 Temmuz Cuma günü misafirlerini agirlamaya baslayan festival, 3 Eylül Pazar günü sona erecek.