Home IconarrowHaberlerarrow"Anlat Kadıköy"e Ödül
Kadıköy Güncel

Haberler

"Anlat Kadıköy"e Ödül

cover photo

17’inci Altin Örümcek Web Ödülleri’nde, Kadiköy Belediyesi kamu kurumlari kategorisinde “Anlat Kadiköy” projesi ile ödül aldi.

Türkiye’de web ve internet teknolojileri kullanilarak gerçeklestirilen en iyi projelerin belirlendigi Altin Örümcek Web Ödülleri’nin 17’ncisi Grand Pera Emek Sahnesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 28 kategoride 1469 projenin yaristigi 17’nci Altin Örümcek Ödüllerinde jüri degerlendirmeleri sonucu finale kalan 245 proje arasindan kazananlar görkemli bir törenle açiklandi. Kadiköy Belediyesi’nin ‘Anlat Kadiköy’ ve ‘Satin Alma Sahiplen’ projeleriyle katildigi yarismada, Kadiköy Belediyesi ‘Anlat Kadiköy’ ile ödül aldi. Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, törende yaptigi konusmada “Ödül almak güzel bir sey, bu ödülü bugünü ve yarini tasarlayanlardan almak daha da güzel bir duygu, bu ödülde ve stratejik plan sürecimizde emegi geçen tüm personelimizi yürekten kutluyorum” diye konustu. Ödül törenine projede emegi bulunan Strateji Gelistirme Müdürlügü ve Bilgi Islem Müdürlügü personeli de katildi.

‘Anlat Kadiköy’, Kadiköy’ün gelecek bes yilinin, mümkün olabilecek en iyi katilim seviyesinde ve tüm paydaslariyla planlandigi, ayni zamanda ülkemizin ilk genis kapsamli online katilim platformu olma özelligini tasiyor. Proje, bir kamu kurulusunun kendi öz kaynaklariyla ve hiçbir hizmet satin almadan gerçeklesmesi nedeniyle de öne çikiyor.

https://anlat.kadikoy.bel.tr/mahalleler/kadikoy

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/2-609ed72f-4aea-4ab8-84d0-fab7157cc948.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/3-595c6a37-d248-499a-81e4-f04afda8d1d9.jpg