Home IconarrowHaberlerarrowAtaol Behramoğlu Yeni Şiirleriyle Kadıköy'de
Kadıköy Güncel

Haberler

Ataol Behramoğlu Yeni Şiirleriyle Kadıköy'de

cover photo

Ataol Behramoglu’nun yeni kitabi “Ne Çok Hain”’de yer alan siirler usta sanatçilar tarafindan seslendirilecek.  

Kadiköy Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlige Genco Erkal, Rutkay Aziz, Meltem Cumbul, Levent Üzümcü, Berkin Elvan’in annesi Gülsüm Elvan, Ali Ismail Korkmaz’in annesi Emel Korkmaz katilacak.

Türk edebiyatinin önemli sairlerinden Ataol Behramoglu toplumsal içerikli siirlerini, bunlarin en çok yanki uyandirmis olanlarindan birinin adiyla, “Ne Çok Hain” adi altinda topladi. Behramoglu’nun son yillarda yazdigi siirlerden yapilmis seçmelerin yer aldigi kitapta Gezi’den, Adalet Yürüyüsü’ne Türkiye gündemine damgasini vuran toplumsal olaylar yer aliyor.

Kadiköy Belediyesi Behramoglu’nun yeni kitabinin tanitimi için dostlarinin katilimiyla bir etkinlik düzenliyor. 6 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’de Kadiköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek etkinlige sairin dostlari ve okurlari katilacak. Yeni siirlerinin tanitilacagi bu günde Behramoglu’nun siirleri Genco Erkal, Rutkay Aziz, Meltem Cumbul, Levent Üzümcü, Tuna Kiremitçi, Sanatçilar Yürüyor Platformu, Berkin Elvan’in annesi Gülsüm Elvan, Ali Ismail Korkmaz’in annesi Emel Korkmaz ve Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu tarafindan okunacak. Behramoglu siirlerine piyanosuyla Selçuk Korku, gitariyla Haluk Çetin eslik edecek.

Tarih: 6 Ocak 2018 Cumartesi

Saat: 15:00

Yer: Kadiköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi-Büyük Salon