Home IconarrowHaberlerarrowAtatürk İçin El Ele
Kadıköy Güncel

Haberler

Atatürk İçin El Ele

cover photo

Kadiköylüler 10 Kasim’da Ulu Önder Atatürk için el ele verecek. Kadiköy Belediyesi'nin organizasyonuyla Fenerbahçe Orduevi ile Bostanci Sahili arasinda yaklasik 6,5 kilometrelik “9’u 5 Geçe Ata’ya Saygi Zinciri” olusturulacak. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk sonsuzluga yolculugunun 79. yilinda Kadiköy’de gerçeklestirilecek saygi zinciri ile anilacak.

2013 yilindan beri Kadiköy Belediyesi Gönüllüleri tarafindan organize edilen “ATA'ya Saygi Zinciri"nde binlerce kisi Fenerbahçe Orduevi ile Bostanci Sahil yürüyüs yolunda bir araya gelecek.

“9’u 5 Geçe Ata’ya Saygi Zinciri”, bu yil da geçen yillarda oldugu gibi Fenerbahçe Orduevi’nin önünde baslayacak.

Binlerce insan bir araya gelerek Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüzlestigi an olan saat 9’u 5 geçe saygi zinciri olusturacak. Saygi zincirine tekneler de sahil boyunca kiyiya yanasarak sirenleriyle destek verecek.

Geçen senelerde binlerce Kadiköylünün katildigi zincir, “Maltepe Sahili’ne kadar uzamis, 2’li, hatta 3’lü siralar olusturulmustu.  Bu yil daha büyük bir katilimin beklendigi, 10 Kasim  Cuma günü saat 08.00’den itibaren olusturulacak olan “Ata’ya Saygi Zinciri”ne herkes davetli.

 

TARIH: 10 KASIM CUMA

SAAT: 08:00

YER: Fenerbahçe Orduevi ile Bostanci Sahili Yürüyüs Yolu arasi

BASIN IÇIN BULUSMA NOKTASI: Caddebostan Balikadamlar Kulübü (Caddebostan Migros’un 100 m ilerisi)