Home IconarrowHaberlerarrowBaşkan Odabaşı’ndan Annelere Özel Sardunya
Kadıköy Güncel

Haberler

Başkan Odabaşı’ndan Annelere Özel Sardunya

cover photo

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, Anneler Günü için ilçede yasayan 80 yas üstü annelere sardaunya çiçegi gönderdi. Belediye personeli tarafindan annelere ulastirilan çiçekler, ilçede yasayan anneleri bu özel günde mutlu etti. Kadiköylü anneler Odabasi’na tesekkür etti.

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi Anneler Günü’nde ilçede yasayan 80 yas üstü annelere geçen yil oldugu gibi bu yil da çiçek gönderdi.  Kadiköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü tarafindan hazirlanan renk renk sardunyalar,  belediye personeli tarafindan annelere ulastirildi.
Hediye sardunya çiçegi gönderilen annelere bir kutlama  mesaji da yazan Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, su ifadeleri kullandi:

“Aydinlik, güzel günlerin müjdecisi olsun bu çiçek. Saglikli, mutlu günler dilerim. Anneler Gününüz Kutlu Olsun.”

KADIKÖYLÜ ANNELERDEN ODABASI’NA TESEKKÜR

Iki gün süren çiçek dagitimi sirasinda

Kadiköylü anneler de belediye baskani Odabasi’na selam söyleyerek tesekkürlerini iletti.

Kadiköylü annelerden biri, “ Çok memnun oldum. Çiçekleri görünce ne yapacagimi sasirdim canlarim. Geçen sene aldigim çiçek de kipkirmizi açti, o da duruyor” diyerek mutlulugunu dile getirdi.

Baska bir Kadiköylü anne, “Baskanimiza çok selamlar söyleyin onu gözlerinden öpüyorum. Bu özel günde bizleri hatirladiklari için tesekkür diyorum” diyerek, Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi’na tesekkür etti.

Geçen sene de çiçegini alan bir baska anne ise “Kadiköy Belediyesi’nden aldigim en güzel hediyelerden ikincisi. Geçen sene de gelmisti. Çok çok tesekkür ediyorum. Sag olun” dedi.