Home IconarrowHaberlerarrowBelediye Kapılarını Aşka Açıyor

Belediye Kapılarını Aşka Açıyor

Kadiköy Belediyesi, yeni korona virüs tedbirleri kapsaminda ertelenen, sosyal mesafe kurallari nedeniyle hayallerindeki töreni yapamayan, uygun salon bulmakta zorlanan çiftler için belediyenin bahçesini nikahlara açti.

Kadiköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’ndeki yogunluk nedeni ile bahçede nikah törenini seçmek durumunda kalan çiftlere sürpriz hazirladi. Yeni korona virüs tedbirleri kapsaminda Kadiköy’de nikahlar 2 sahit ve birinci dereceden yakinlarin katilimi ile törensiz olarak kiyiliyordu. Normallesme sürecinin baslamasi ile birlikte, Kadiköy Hasanpasa’da bulunan belediye binasinin bahçesi törenlere uygun olarak düzenlendi. Belediyeye daha önce evlilik basvurusu yaparak gün alan çiftlerin bir kisminin törenleri belediye bahçesine tasindi. Nikah törenleri için yeniden düzenlenen bahçeye nikah masasi, tak, sandalyeler ve güneslikler yerlestirildi. Sandalyeler sosyal mesafe kurallarina uygun olarak düzenlendi. Özel olarak süslenen belediye bahçesinde hafta sonlari birer saatlik araliklarla nikah kiyilacak. Törenlere 150 kisilik davetli kabul edilebilecek.