Home IconarrowHaberlerarrowBursa Nilüfer Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi bir araya geldi.

Bursa Nilüfer Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi bir araya geldi.

Kadiköy Moda Khalkedon'da gerçeklesen toplantiya Nilüfer Belediyesinden; Plan ve Proje Müdürlügü ve Fen Isleri Müdürlügü müdürleri ve çalisanlarindan olusan 20 kisilik bir teknik heyet katildi. Imar uygulamalari, planlama, kentsel tasarim uygulamalari, eski eser uygulamalari, park düzenlemeleri, yapim isleri, ihale gibi konularda bilgi almak üzere Kadiköy Belediyesi Plan ve Proje Müdürlügü, Kentsel Tasarim Müdürlügü, Etüd Proje Müdürlügü, Imar Isleri Müdürlügü, Fen Isleri Müdürlügü, Park Bahçeler Müdürlügü ile görüsmeler gerçeklestirdiler. Kadiköy Belediyesi'nin ev sahipliginde gün boyu devam eden toplantida karsilikli deneyim aktarimlari yapildi.