Home IconarrowHaberlerarrowÇocuk Sanat Merkezi Öğrencileri Almanya Ve Polonya’da Konser Verdi
Kadıköy Güncel

Haberler

Çocuk Sanat Merkezi Öğrencileri Almanya Ve Polonya’da Konser Verdi

cover photo

Kadiköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ögrencileri, Berlin Friedrichshain – Kreuzberg Müzik Okulu’nun 70’inci yili dolayisiyla Almanya ve Polonya’da düzenlenen konserlerde sahne aldi.

 

Kadiköy Belediyesi ile Almanya’nin baskenti Berlin’de bulunan Friedrichshain - Kreuzberg Belediyesi arasinda düzenlenen kardes kent protokolü kapsaminda iki belediye birlikte birçok etkinlik düzenliyor. Her iki belediye simdi de Friedrichshain – Kreuzberg Müzik Okulu’nun 70’inci yil dönümü dolayisiyla, “kadin sarkilari” temasiyla Almanya’nin Berlin ve Ingelheim sehirlerinde ve Polonya’da düzenlenen konserlerde bir araya geldi. Kadiköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nden bir grup ögrencinin katildigi konserlerde ögrenciler sahnede temaya uygun olarak söz ve müzigini kadinlarin yaptigi sarkilari çalip söylediler. Ayrica bütün ülkelerin ögrencileri sahnede Nil Karaibrahimgil’in bestesini yaptigi “Kanatlarim Var Ruhumda” parçasini da hep birlikte söyledi. Ögrenciler deneyimlerini aktarmak ve heyecanlarini paylasmak için Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi’ni ziyaret etti. Ögrencileri makaminda misafir eden Odabasi “Kadiköy’ü en iyi sekilde temsil ettiginiz ve bizlere yasattiginiz gurur için sizlere tesekkür ederim.” dedi.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/CSM Kreuzberg (1)-7dc2bd16-e29d-4299-a21b-e895536633fe.jpeghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/CSM Kreuzberg (1)-ce1b0bc6-67b2-4beb-b198-121a0dbc9167.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/CSM Kreuzberg (2)-ef2203c7-bc38-4f84-bde4-3318a9898b86.jpg