Home IconarrowHaberlerarrowEmekliler Karikatür Çizmeyi Öğreniyor

Emekliler Karikatür Çizmeyi Öğreniyor

Kadiköylü emekliler karikatür çizmeyi ögreniyor. Kadiköy Belediyesi Karikatür Evi’ni ziyaret eden emekliler hem sergi gezdi hem de karikatür atölyesine katildi.

Kadiköy Belediyesi Sosyal Yasam Evi üyeleri “yazmanin, çizmenin kisacasi ögrenmenin yasi yoktur” diyerek Karikatür Evi’nde karikatür atölyesine katildi. Orhan Ünal karikatür sergisini gezen Sosyal Yasam Evi üyeleri daha sonra karikatürist Kamil Yavuz’la karikatür atölyesine katilarak karikatür kültürüne iliskin temel bilgiler ve karikatür yorumlama üzerine bilgiler aldi. Emekliler daha sonra karikatür çizdi. Böylece emekli olmus 65 yas üstü katilimcilar, yasitlariyla bir araya gelerek yeni sosyallesme ortamlari olusturdu ve hosça vakit geçirdi.

Her yastan karikatür meraklisina hizmet veren Karikatür Evi’nde Sosyal Yasam Evi üyeleri ile yapilan karikatür atölyesi önümüzdeki haftalarda da tekrarlanacak.

Kadiköy Belediyesi Karikatür Evi

Tel.: 0216 418 10 49