Home IconarrowHaberlerarrowH2O Ödüllü Kısa Film Yarışması Başladı
Kadıköy Güncel

Haberler

H2O Ödüllü Kısa Film Yarışması Başladı

cover photo

Kadiköy Belediyesi’nin Kadiköy Çevre Festivali kapsaminda düzenledigi “H2o” kisa film ve fotograf yarismasina basvurular basladi. Kentte ekolojik yasamin konu edilecegi filmler için son basvuru tarihi 18 Mayis 2018.

EKO-KAMERA ÖDÜLÜ

Kadiköy Belediye’si Çevre Festivali kapsaminda kamerasini dogadan yana kullanan amatörleri ve profesyonelleri bir araya getirecek yarisma sonucunda ödüle layik görülen eserler Eko-Kamera Ödülleri’ni kazanacak. Kadiköy sinirlari içerisinde yasayan tüm yurttaslarin katilabilecegi yarismada, yurttaslarin dogadan yana bakis açisinin gelistirilmesi amaçlaniyor.

SUYUN FORMÜLÜ KAMERADA 

Suyun formülü olan ‘H2O’nun konu olarak belirlendigi yarismaya, her yarismaci bir eserle katilabilecek. Kendi anlayis ve anlatim tarzlarina uygun olan tekniklerin kullanilabilecegi yarismada yer alacak filmlerin uzunlugu ise 2-8 dakika arasinda olmasi gerekiyor. Yarismaya katilacak filmlerin daha önce her hangi bir yarismaya katilmamis veya baska bir yerde kullanilmamis olmasi gerekiyor.

ÖDÜLLER ÇEVRE FESTIVALINDE SAHIPLERINI BULACAK

Yarismaya katilan eserler alanlarinda uzman jüriler tarafindan degerlendirilecek. Kadiköy Çevre Festivali etkinlikleri kapsaminda düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak “H2o” Kisa Film Yarismasinin ödülleri ise söyle: Birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye 2 bin TL, Jüri Özel ödülü bin TL.

Yarismaya http://cevrefestivali.kadikoy.bel.tr adresinden online olarak basvurular yapabilir.