Home IconarrowHaberlerarrowHaftasonu Kadıköy'e Yıldızlar Geliyor
Kadıköy Güncel

Haberler

Haftasonu Kadıköy'e Yıldızlar Geliyor

cover photo

Kadiköy haftasonu yildizlarin katildigi etkinlige ev sahipligi yapacak.

Kadiköy Belediyesi’nin 26 Mart'ta gerçeklestirecegi "Kadiköy’de Basket Zamani” etkinligine hem basketin yildizlari hem de sinemanin yildizlari katiliyor

 

Kadiköy Belediyesi, 26 Mart'ta "Kadiköy’de Basket Zamani” adli 1 günlük spor etkinligi düzenliyor. Basketbolla dolu gün boyu sürecek etkinliklere, Basketbol Oyunculari; Murat Didin, Kerem Gönlüm ve esi Elif Gönlüm, Oyuncular; Sedef Avci, Kivanç Kasabali ve Emre Karayel katilacak.

Kadiköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü ve Kadiköy Basketbol Akademisi ortakligi ile gerçeklesecek spor etkinliginde basketbol  antrenmanlari yapilacak.  Ayrica toplam 9 kategoride düzenlenecek basketbol yarismalari yapilacak.  Basketbol severler, Basketbol Oyuncusu Murat Didin, Basketbol Oyuncusu Kerem Gönlüm ve esi Elif Gönlüm, Oyuncu Sedef Avci, Oyuncu Kivanç Kasabali ve Oyuncu Emre Karayel ile basketbol oynayabilecek. Kadiköy Belediyesi Caferaga Spor Salonu’nda 26 Mart Pazar günü 09.00’dan 17.00’ye kadar gün boyu sürecek basketbol dolu etkinliklere çocuklar, anneler, babalar ve tüm Kadiköylüler katilma imkâni bulabilecek. Etkinlikte, spor beslenme uzmani ve spor psikologu da bulunacak ayrica katilan herkese Kadiköy Belediyesi tarafindan basketbol formasi hediye edilecek.

 “Kadiköy’de Basket Zamani” adli spor etkinliginin yaz sonuna kadar her ay 1 günlügüne düzenlenmesi planlaniyor.

 

Tarih: 26 Mart Pazar

Saat: 09.00-17.00

Yer: Caferaga Spor Salonu