Home IconarrowHaberlerarrowİKSV'den Kadıköy Belediyesi'ne Teşekkür Plaketi

İKSV'den Kadıköy Belediyesi'ne Teşekkür Plaketi

IKSV'den Kadiköy Belediyesi'ne Tesekkür Plaketi

25. Istanbul Tiyatro Festivali plaket töreni Atlas Sinemasi’nda gerçeklesti. Törende Kadiköy Belediyesi’ne festivale katkilarindan dolayi tesekkür plaketi verildi.

Istanbul Kültür Sanat Vakfi (IKSV) tarafindan, “Bu Zamanda Tiyatro” sloganiyla gerçeklestirilen 25. Istanbul Tiyatro Festivali plaket töreni 6 Kasim’da Atlas Sinemasi’nda gerçeklesti. Tören’de Kadiköy Belediyesi’ne festivale katkilarindan dolayi tesekkür plaketi verildi. Kadiköy Belediyesi adina plaketi Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, IKSV Genel Müdür’ü Görgün Taner’in elinden aldi. Kadiköy Belediyesi, Alan Kadiköy ve Caddebostan Kültür Merkezi sahneleriyle 25. Istanbul Tiyatro Festivali’ne destekte bulunuyor.

Yurtdisindan ve Türkiye’den toplam 25 tiyatro, performans ve dans gösterisinin yer aldigi festival programi hem sahnelerde, hem de çevrimiçi olarak 20 Kasim’a kadar devam edecek.