Home IconarrowHaberlerarrowİktidardan Kadıköy’e Değil Algıya Operasyon
Kadıköy Güncel

Haberler

İktidardan Kadıköy’e Değil Algıya Operasyon

cover photo

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, bazi basin organlarinda “Kadiköy Belediyesi’ne rüsvet operasyonu” basligiyla yer alan haber hakkinda “Bugün Atatürk’ün ismini havalimanindan silmek isteyenler es zamanli olarak bu operasyonu kurgulayarak yaptiklarini kapatmaya çalisiyorlar. Izin vermeyecegiz!” dedi.

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi’nin açiklamasi söyle:

“Bugün, mevcut iktidarin yeni bir ayak oyununa, algi operasyonuna taniklik ediyoruz.

Basina Kadiköy Belediyesi’ne rüsvet operasyonu olarak yansiyan ‘haber’ apaçik ki Kadiköy Belediyesi’ne karsi yapilan siyasi bir operasyonun parçasidir. Kadiköy Belediyesi’ne ne bir polis girdi ne de arama yapildi. Ama medyaya öyle bir servis yapildi ki, sabahin ilk saatlerinden itibaren, belediyenin bütün kadrolari gözaltina alinmis gibi haberler yayinlandi.

Oysa gerçek baska.

Bugün Atatürk Havalimani’nin yikilma süreci ile olusan kamuoyu duyarliligini farkli bir yöne kaydirmak için yapilan bir algi yönetimidir. Kadiköy Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesidir! Cumhuriyet degerlerinin en temel savunucusudur. Bugün Atatürk’ün ismini havalimanindan silmek isteyenler es zamanli olarak bu operasyonu kurgulayarak yaptiklarini kapatmaya çalisiyorlar. Izin vermeyecegiz!

Son dönemde Kadiköy Belediyesi olarak hükümet ile sik sik karsi karsiya geliyoruz.

“Sögütlüçesme’ye AVM Yaptirmayacagiz” diyoruz,” Kalamis Halkindir” diyoruz, “Eski tren istasyonlarini bize verin halkin kullanimina açalim” diyoruz.

Yani hükümetin rant projelerine açiktan karsi çikiyoruz. Belli ki birilerini rahatsiz etmisiz. Kadiköy’ün Cumhuriyet’in degerlerini savunan bir kale olmasini hazmedemiyorlar. Asla fethedemeyecekleri bu kaleyi simdi algi operasyonlari ile yipratmaya çalisiyorlar. Eger bir belediyeye rüsvet ve yolsuzluk üzerinden sorusturma baslatilacaksa bunun adresleri bellidir ve bu adresler arasinda Kadiköy yoktur! 

Kadiköy halki ve kamuoyu bilmeli ki hiçbir zaman hukuksuzlugun yaninda durmayacak ve Kadiköy halkinin menfaatlerini savunmaya devam edecegiz.

Tehdit ve saldirilar karsisinda asla geri adim atmayacak, Cumhuriyetin degerlerini sonuna kadar savunmaya devam edecegiz.

Halkin gündemini degistiremezsiniz, buna izin vermeyecegiz!”