Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediye Başkanı Odabaşı’ndan Kılıçdaroğlu’na Yönelik Saldırıyı Kınama

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı’ndan Kılıçdaroğlu’na Yönelik Saldırıyı Kınama

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'na yönelik Ankara'da düzenlenen saldiriyi kinayarak “Bu münferit olay birlikteligimize asla zarar vermez. Nefrete hiçbir zaman teslim olmayacagiz” dedi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun, Ankara'daki bir sehit cenazesinde saldiriya ugramasina iliskin, Twitter hesabindan açiklama yayinlayan Serdil Dara Odabasi, “Sehit ailemize gerçeklestirilen taziye ziyareti sirasinda Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’na yapilan saldiriyi en derin sekilde kiniyorum. Bu münferit olay birlikteligimize asla zarar vermez. Nefrete hiçbir zaman teslim olmayacagiz” ifadelerini kullandi. Saldiriyi, Istanbul Büyüksehir Belediye(IBB) Baskani Ekrem Imamoglu’nun Maltepe'de "Yeni bir baslangiç bulusmasi" adiyla düzenledigi mitingte ögrenen Serdil Dara Odabasi, olayi haber alir almaz Ankara’ya hareket etti.