Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün İlk Prodüksiyonu“Kayıp Adımlar”
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün İlk Prodüksiyonu“Kayıp Adımlar”

cover photo

Kadiköy Belediyesi Alan Kadiköy’ün ilk prodüksiyonu olan “Kayip Adimlar” oyunu 6 Ocak’ta gala gösterimiyle seyircisi karsisina çikiyor.

2021yilindan itibaren birbirinden degerli tiyatro ve müzik gruplarini agirlayan Alan Kadiköy, 2022 yilinda  ilk prodüksiyonunu hayata geçirmek için yönetmenlere açik çagrida bulunmustu. 82 yönetmenin proje dosyalarinin degerlendirilmesinin ardindan tiyatro alaninda proje üretimi desteklenecek olan yönetmen Zeynep Özden oldu.

Alan Kadiköy’ün ilk prodüksiyonu“Kayip Adimlar”

Kadiköy Belediyesi Alan Kadiköy’ün ilk prodüksiyonu olan yönetmenligini Zeynep Özden’in yaptigi Kayip Adimlar tiyatro oyunu Türkiye’de ilk kez Kadiköy Belediyesi Alan Kadiköy sahnesinde seyircisiyle bulustu.

Moliere ödüllü Fransiz yazar Denise Bonal’in yazdigi, Zeynep Özden’in yönettigi Kayip Adimlar; ayriligin ve kavusmanin, sevincin ve hüznün, gitmenin ve dönmenin, kalmanin ve zorunlu gidislerin yarattigi hikâyeleri hayali bir tren garinda bulusturuyor. Denise Bonal’in 1990’larin sonunda yazdigi, Damla Kellecioglu’nun çevirdigi Kayip Adimlar oyunu, Türkiye’de ilk kez seyirci karsisina, Efe Egilmez, Bilge Çinar, Elif Sözer, Zeynep Özden uyarlamasiyla çikiyor.