Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi Sağlık Bülteni Yayında
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Belediyesi Sağlık Bülteni Yayında

cover photo

Kadiköy Belediyesinin uzman doktorlari ile birlikte hazirladigi, Saglik Bülteni dergisi elektronik ortamda ilk sayisini yayimladi.

Kadiköy Belediyesi saglikli sehir, saglikli Kadiköy ilkesinden yola çikarak Kadiköy ilçesinde verdigi saglik hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Bunlardan bir tanesi de Saglik Isleri Müdürlügü’nün, belediyenin saglik birimlerinde görevli uzman doktorlariyla birlikte hazirladigi; aylik, ücretsiz erisime açilan Saglik Bülteni.

Bültende özellikle su son günlerde yaygin olan mevsimsel “grip nedir, belirtileri nelerdir, nasil bulasir, soguk alginligindan farki nedir, gripten nasil korunabilirim, risk altinda miyim?” gibi sorularin yanitlarini bulmak mümkün. Kadin sagliginda erken tanilamayi saglayan Mamografi isleminin detaylarina iliskin uzman doktorlarin anlatimi; çocuk ruh sagligi, çocuklarda yaygin hastaliklar, agiz ve dis hastaliklari gibi birçok saglik konularinda merak edilenlere iliskin bilgilendirici metinler de bültende yer aliyor.

Belediyenin saglik üzerine düzenledigi seminerleri, atölye çalismalari ve etkinlikleriyle ilgili bilgilerin de yer aldigi bültene Kadiköy Belediyesi’nin web sayfasindan ulasilabilir.