Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi'nde CİMER Eğitimi

Kadıköy Belediyesi'nde CİMER Eğitimi

Kadiköy Belediyesi’nde CIMER onay yetkilisi, koordinatör ve kullanicilara Istanbul Valiligi Cumhurbaskanligi Iletisim Merkezi (CIMER) Istanbul Genel Koordinatörü Kürsad Öner tarafindan CIMER egitimi verildi.

Kadiköy Belediyesi Baskanlik Brifing Salonu’nda düzenlenen CIMER egitim programinda belediyede görev yapan kullanici personeller, cevap onayci baskan yardimcilari ve müdürlerle CIMER sisteminin isleyisi, kullanimi ve sistemde yasanan aksakliklarin giderilmesi konusunda bilgiler paylasildi. Yurttaslarin talep, ihbar ve sikayetlerini dogrudan Cumhurbaskanligina iletebilmesi amaciyla kurulan CIMER sisteminin egitim programinda 3071 sayili Dilekçe Hakki Kanunu, 4982 Sayili Bilgi Edinme Kanunu, 6698 sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu ile vatandas basvurularina iliskin Cumhurbaskanligi’nin 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayili Genelgesi hakkinda CIMER koordinatör ve kullanicilari detayli sekilde bilgilendirildi. Toplanti, görüs alisverisinde bulunulmasinin ardindan sona erdi.