Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi'nde Görev Değişimi: Şerdil Dara Odabaşı Görevine Başladı
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Belediyesi'nde Görev Değişimi: Şerdil Dara Odabaşı Görevine Başladı

cover photo

31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde Kadiköy’de yüzde 65 oy orani ile CHP’den Kadiköy Belediye Baskani seçilen Serdil Dara Odabasi, görevi Aykurt Nuhoglu’ndan devraldi.

Kadiköy’ün yeni Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, sabah saatlerinde Kadiköy Ilçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasini aldi, ardindan Kadiköy rihtimda bulunan Atatürk Aniti’na çelenk birakti. Alkislar esliginde Kadiköy Belediye binasina gelen Serdil Dara Odabasi, baskanlik görevini eski Baskan Aykurt Nuhoglu’ndan devraldi. Baskanlik binasi önünde gerçeklesen devir teslim törenine CHP Grup Baskanvekili Özgür Özel, CHP Genel Baskan Yardimcilari Veli Agbaba, Oguz Kaan Salici, Onursal Adigüzel, Tekin Bingöl, CHP Istanbul Milletvekili Ibrahim Kaboglu, CHP Sanliurfa Milletvekili Aziz Aydinlik, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Parti Meclisi üyeleri Pinar Uzun, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Filorinali, eski Kadiköy Belediye Baskani Selami Öztürk, CHP Kadiköy Ilçe Baskani Ali Narin, meclis üyeleri, partililer ve belediye personeli katildi. Serdil Dara Odabasi’ni esi Rojvan, çocuklari Rona ve Asmin ile annesi Nuran Odabasi da yalniz birakmadi.

NUHOGLU: MESAI ARKADASLARINA TESEKKÜR

2014’ten bu yana Kadiköy Belediye Baskanligi görevini yapan Aykurt Nuhoglu Serdil Dara Odabasi’ni tebrik ederek yeni görevinde basarilar diledi. Odabasi’na çiçek takdim eden Nuhoglu “Görevi 2014’te Selami Öztürk’ten devraldik, 5 yil görev yaptik. Bu görevi yerine getirmenin gururu ve onuru içerisindeyim. Bu süre içerisinde hayatin her alaninda insanlarla beraber olduk, birlikte projeler ürettik. Herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Gururlu ve onurlu bir sekilde görevi teslim ediyorum. Kendisine basarilar diliyoruz. Biliyorum ki çok güzel seyler yapacak” diye konustu.

ODABASI: KISKANANLARI ÇATLATMAK IÇIN DAHA BASARILI OLACAGIZ

Kadiköy’e hizmet verecek olmanin heyecanini yasadigini ifade eden Serdil Dara Odabasi “Ben çok basarili bir belediye baskanindan, Aykurt agabeyimden görevi devraliyorum. Sosyal demokratlarin yönettigi bir belediyeyi devraliyorum. Benim yapacagim onlarin biraktigi bayragi daha ileriye tasimak olacak. Bundan sonra Kadiköy Belediye Baskani olarak görevimin zorlugunun da kolayliginin da farkindayim. Herkesin gözü Kadiköy’de, kiskanilan bir belediye, kiskanilan bir kent. Biz daha iyisini yapip, kiskananlari çatlatmak için daha basarili olacagiz” dedi. Süreç boyunca kendisine verdikleri destekten ötürü esi ve çocuklarina tesekkür eden Odabasi, babasina “Fiziken burada degil ama gökyüzünden beni izledigine emin oldugum babama tesekkür ediyorum” sözleriyle hitap etti. Konusmasinin ardindan Serdil Dara Odabasi, CHP Kadiköy Ilçe Gençlik Kollari Baskani Ali Yigit Karaca’ya CHP rozeti takti.

MAKAMDA DEVIR TESLIM TÖRENI

Törenin ardindan Baskanlik makamina geçildi ve Nuhoglu, belediye baskanlik mührünü Odabasi’na teslim ederek, görevini Odabasi’na devretti. Kadiköy Belediye Baskani Odabasi, bugünün anisina Aykurt Nuhoglu’na tablo hediye etti. Nuhoglu’nu yolcu eden Obadasi, makaminda tebrikleri kabul etti.

TEBRIK IÇIN ÇIÇEK GÖDERMEK YERINE ‘ÇOCUKLARA BAGIS’ ÇAGRISI

Serdil Dara Odabasi sosyal medya hesabindan, tebrik için çiçek göndermek yerine Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfi ve Çagdas Yasami Destekleme Dernegine bagista bulunulmasi çagrisinda bulundu. 

  

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_4411-4a79daa0-90c2-4d7d-802a-f25d9f65c412.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_4611-a4f7803a-59fe-4650-8d26-b20d5c529776.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_4740-b413497c-0fa2-490d-bbd4-336c744c7bb2.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_4757-a27086f4-419b-4d45-8800-5ab79dd10242.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/DSC_8892-6339d4ae-40ee-40fc-9c0a-8d5ce05cd646.jpg