Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi’ne Pankartlı Ziyaret
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Belediyesi’ne Pankartlı Ziyaret

cover photo

20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü dolayisiyla çocuklar, Kadiköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Kadiköy Belediyesi kreslerinde egitim alan çocuklar ellerinde dövizlerle büyüklere haklarini hatirlatti.

“Her Çocuk Egitim Hakkina Sahiptir”, “Okul Disiplini Çocugun Haklarina ve Sayginligina Uyumlu Olmalidir”, “Çocugum Hakkim Var”,” Beslenme Hakkimiz Var”, “Çocuk Akli Degil Çocuk Hakki” dövizleri tasiyan çocuklar belediye binasindaki tüm birimleri gezerek çocuk haklarina farkindalik yaratip, taleplerini dile getirdiler. Küçük eylemciler belediye çalisanlarinin masasina haklarini hatirlatan dövizleri birakti.

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi’nin da odasina gelen çocuklar haklarini ve isteklerini baskana iletti. Ziyarette Baskan Odabasi’nin çocuklari Asmin ve Rona da yer aldi. Çocuklarin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Odabasi çocuklarin 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü’nü kutladi. Kadiköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi de bugüne özel çocuklara hazirladigi programda, çocuklar spor etkinlikleriyle birlikte atölyelere katildi. Çocuklar bu etkinliklerde hem gönüllerince eglendiler hem de haklarinin neler oldugunu ögrendiler.