Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi'nin 34. Kuruluş Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Belediyesi'nin 34. Kuruluş Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

cover photo

Kadiköy Belediyesi, 34’üncü kurulus yil dönümünü Bostanci Gösteri Merkezi’nde düzenledigi bir programla kutladi. Kadiköy Belediyesi çalisanlari ve Kadiköylülerin katildigi gecede, bu yil 50’nci sanat yilini kutlayan Mogollar grubu ile Hayko Cepkin sahne aldi.

NUHOGLU: HEP BIRLIKTE IYI BIR EKIBIZ

Gecede konusma yapan Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu “Biz Kadiköy Belediyesi çalisanlari hep birlikte iyi bir ekibiz. 4 yil boyunca Kadiköy’ün ve birlikte çalismanin verdigi duygu, sevgi, baris, içtenlik ile birçok proje gerçeklestirdik. Yüzlerce sanatçisi, müzisyeni, tiyatrosu, ögretmeni, akademisyeni kisaca her meslekten insanin oldugu ve Türkiye’ye hizmet ettigi bir ilçede yasiyoruz. Yani kisacasi sadece Kadiköy’e, Istanbul’a degil Türkiye’ye hitap eden bir ilçede yasiyoruz. Bu ilçede vatandaslara hizmet etmek ve onlarla birlikte projeler yapmak hem çok kolay hem de çok zor. Biz zordan basladik. Herkesin düsüncesini ve katkisini alarak bütün projelerimizi hayata geçirdik ve yapmaya devam edecegiz. Bu küçük projeler yayildikça, ülkenin her tarafinda iyimserlik, umut, ask, sevgi ve gelecekle ilgili isik olacaktir.  Biz aslinda küçük hikayelerin büyükleri degil, Kadiköy’deki büyük hikayelerin birer küçük bireyleriyiz. Hepimiz bir araya gelip, birlikte ayni tabloyu aydinlattigimizda çok güzel bir Kadiköy, çok güzel bir Istanbul, çok güzel bir Türkiye tablosu çikiyor” diye konustu.

CHP LIDERI KILÇDAROGLU’NDAN KUTLAMA MESAJI

Gecede Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdiroglu’nun kutlama mesaji okundu. Kiliçdaroglu mesajinda: “Kadiköylü vatandaslarimiza, artarak devam edecegine inandigim hizmetler için Kadiköy Belediyesi’ne, çalismalarinda emegini esirgemeyen ekip arkadaslarina basarilar dilerim. Bu vesile ile geceye katilan Kadiköylülere ve bu güzel birlikteligi paylasan konuklara, sevgilerimi, saygilarimi sunuyorum” sözlerine yer verdi.

BELEDIYE ÇALISANLARI SAHNE ALDI

Gecenin özel konuklari 50. yilina giren Mogollar grubu ve onlarla ayni sahneyi paylasan Hayko Cepkin oldu. Sanatçilar seslendirdikleri eserlerle salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yasattilar. Gecenin en neseli anlari, belediye birimlerinin kendi aralarinda düzenledigi skeç yarismasi oldu. Farkli müdürlüklerde görev yapan belediye çalisanlarinin gündelik hayata, belediyenin isleyisine yönelik esprili dille kaleme aldiklari skeçler yine çalisanlar tarafindan canlandirilmisti. Belediye çalisanlari ve Kadiköy Tiyatrolar Platformu’nun degerlendirmesi ile sonuçlanan yarismanin birincisi, Imar ve Sehircilik Müdürlügü oldu. Birincilere Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu tarafindan plaket takdim edildi. Gecede, Kültür Sosyal Isler Müdürlügü çalisanlarinin düzenledigi perküsyon gösterisi de büyük begeni topladi.