Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Cumhuriyet Yürüyüşüne Hazır
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Cumhuriyet Yürüyüşüne Hazır

cover photo

Cumhuriyet Bayrami her yil oldugu gibi bu yil da Kadiköy Bagdat Caddesinde düzenlenecek Cumhuriyet Yürüyüsü ile taçlanacak. Kadiköy Belediyesi Suadiye Isiklar’da saat 19.00’da baslayacak yürüyüs için bütün hazirliklarini tamamladi.

Cumhuriyet Bayrami Haftasi boyunca birçok etkinlik gerçeklestiren Kadiköy Belediyesi 29 Ekim’de yapilacak Büyük Cumhuriyet Yürüyüsü için bütün hazirliklarini tamamladi. 

Bayrak dagitimi, bando ve Kadiköy Iskele Meydani Atatürk Aniti’nda Mesale Yakma töreni ile baslayan etkinlikler 29 Ekim’de Cumhuriyet Yürüyüsü ile taçlanacak.

Bu yil 24. kez düzenlenecek olan geleneksel Cumhuriyet Yürüyüsü Suadiye Isiklar’da saat 19.00’da baslayacak. Yüz binler, ellerinde Türk Bayraklari, Atatürk Posterleri ve mesalelerle 29 Ekim Cumartesi aksami Bagdat Caddesi’nde bulusacak.

Cumhuriyet Yürüyüsüne ev sahipligi yapan Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu; “Kadiköy’ün bütün sokaklarinda Cumhuriyet coskusu var. Bagdat caddesinde yaptigimiz büyük Cumhuriyet yürüyüsü sadece Kadiköy'ün degil, sadece Istanbul'un degil Türkiye'nin Cumhuriyete olan inancidir. Cumhuriyet yürüyüsümüze tüm yurttaslarimizi bekliyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Yürüyüsü canli yayin araçlari ile takip edilerek dünyanin her yerinden internet ve televizyondan es zamanli olarak izlenebilecek. Cumhuriyet Yürüyüsü Bagdat Caddesi Iskele Sokak’ta sona erecek.

PROGRAM:

Cumhuriyet Yürüyüsü: 29 Ekim Pazar Saat: 19.00 Yer: Bagdat Caddesi Suadiye Isiklar

CANLI YAYIN FREKANS BILGISI:

18.30-20.30 arasinda Türksat Uydu Frekansi Bilgileri:

Satellite: TÜRKSAT 3A

Down Link: 11066 Mhz Horizontal

S. Rate : 2222

Fec     : 5/6

19.30-21.30 arasinda Türksat Uydu Frekansi Bilgileri:

Satellite: TÜRKSAT 3A

Down Link: 11025 Mhz Horizontal

S. Rate : 2222

Fec     : 5/6