Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Pandemi Orkestrası İkinci Konserini Verdi

Kadıköy Pandemi Orkestrası İkinci Konserini Verdi

Kadiköy Belediyesi tarafindan pandemi sürecinde hiçbir sabit geliri olmayan ve ekonomik olarak zor bir süreçten geçen müzisyenlere destek olmak amaciyla kurulan Kadiköy Belediyesi Pandemi Orkestrasi'nin ikinci konseri sef Oguzhan Balci ve piyanist Gökhan Aybulus ile gerçeklesti. Salonda geçerli olan sosyal mesafe kurallarina sahnede de uyuldu. Sanatçilar eserleri maske ile icra ederken, nefesli çalgilarin aralarina seffaf separatörler yerlestirildi. Klasik müzigin önemli isimlerinin de destek verdigi senfonik orkestra Rengin Gökmen’in sefliginde, piyanist Idil Biret’e eslik ederek açilisini yapmisti. Serinin diger 3 konseri ise; 8 Subat'ta Gürer Aykal ile Bülent Yazici'nin, 8 Mart'ta Ibrahim Yazici ile Gülsin Onay'in, 29 Mart'ta ise Hakan Sensoy ile Cihat Askin'in katilimlariyla gerçeklesecek.