Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Parklarında Spor Zamanı
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Parklarında Spor Zamanı

cover photo

Kadiköy Belediyesi’nin geçen yil baslattigi Turp Gibi Kadiköy temali sabah sporlari bu yil da devam edecek

Kadiköylüler yaklasan yaz mevsimiyle birlikte parklarda spor yapmaya basladi. Kadiköy Belediyesi tarafindan geçtigimiz yil ilki baslayan ve Kadiköylülerin büyük ilgi gösterdigi “Turp Gibi Kadiköy” sabah sporu etkinlikleri hafta sonu basliyor.

Kadiköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlügü’nün parklarda baslattigi “Turp Gibi Kadiköy” temali sabah spor etkinliginin ilki 6 Mayis Cumartesi günü sabah saat 08.00’de basliyor. Kadiköylüler Sahrayicedid Milli Hâkimiyet Parki’nda düzenlenecek olan Turp Gibi Kadiköy etkinliginde yaklasik bir saat boyunca sabah sporu yapacak. Bir sonraki spor etkinligi ise Fenerbahçe Parki’nda 13 Mayis Cumartesi günü düzenlenecek.

20 Mayis 2017 Cumartesi günü de Kosuyolu Parki’nda Turp Gibi Kadiköy etkinlikleri düzenlenecek. Kadiköylüler spor etkinligine katilarak yaklasik bir saat boyunca spor egitmenleri esliginde fitnesten pilatese kadar farkli branslarda spor yaparak güne daha zinde baslayacak.

 

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/2-9d9abc59-6161-43ef-b178-ddf61001dc9f.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/3-cffa541b-2e1b-4119-bd7a-9fd5342034b5.jpg