Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Ve Hatay’da 23 Nisan Coşkusu
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Ve Hatay’da 23 Nisan Coşkusu

cover photo

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, Kadiköy Belediyesi tarafindan hem Kadiköy’de hem de Hatay’da gerçeklestirilen etkinliklerle coskuyla kutlandi. Kadiköy’deki kutlamalara katilan Baskan Odabasi, “Dört ayri noktada çocuklarla birlikte bayrami kutlayacagiz, büyük Ata'nin onlara emanet ettigi bayrami hep beraber kutluyoruz” dedi.

Kadiköy Belediyesi, her 23 Nisan’da oldugu gibi bu yil da atölyeler, oyunlar, konserler, yarismalar ile çocuklari gönüllerince eglendirdi. Çocuklarin kendilerine armagan edilen bayrami doyasiya yasamasi için dopdolu bir program hazirlayan Kadiköy Belediyesi, 23 Nisan’da Selamiçesme Özgürlük Parki, Sahrayicedit 23 Nisan Parki, Fikirtepe Jandarma Er Çaglar Mengü Parki ve Bostanci Tren Istasyonu meydaninda çocuklar için gün boyu süren birbirinden farkli etkinlikler düzenledi.

“DÖRT NOKTADA KUTLAYACAGIZ”

Renkli, egitici ve eglenceli birçok etkinlikte çocuklarin yani sira aileler de doyasiya eglendi. Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi da etkinlik alanlarina gelerek çocuklarla zaman geçirdi.

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, büyük Atamiz bu bayrami çocuklara emanet etmisti ve onlarin da coskuyla kutlayabilmesi için Kadiköy'de dört farkli noktada çocuk etkinlikleri düzenlendi. Dört ayri noktada çocuklarla birlikte bayrami kutlayacagiz, büyük Ata'nin onlara emanet ettigi bayrami hep beraber kutluyoruz” dedi.

HATAYLI ÇOCUKLARA 23 NISAN SÜRPRIZI

Kadiköy Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda depremden etkilenen Hatayli çocuklari da unutmadi. Belediye, çocuklarin 23 Nisan’i doyasiya kutlayabilmesi için Hatay’da üç gün süren oyunlar, atölyeler ve yarismalar düzenledi. Belediye ayrica günler öncesinden yapilan çagrilarla Kadiköylülerden topladigi binlerce oyuncagi, Hatay’a götürerek her yastan çocuga hediye etti.

Kadiköy Belediyesi’nin depremzede çocuklar için hazirladigi etkinliklerden bazilari söyle; Geri Dönüsüm Atölyesi, Duyu ve Dikkat Gelistirme Atölyeleri, Çocuklar Için Ritim Atölyesi, futbol kursu, spor yarismalari, geleneksel sokak oyunlari.