Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Yaşatır Projesi’ne Felis Ödülü
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Yaşatır Projesi’ne Felis Ödülü

cover photo

Kadiköy Belediyesi ve dijital içerik üreticisi Mossby’nin kadina yönelik siddete dikkat çekmek için geçtigimiz yil “Kadiköy Yasatir” sloganiyla hayata geçirdigi proje Medya Felis kategorisinde Içerik Odakli Medya Kullanimi ödülünü aldi. 

Reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaraticiligin pazarlama çalismalarindaki rolünü vurgulamak ve yaratici dünyaya katki saglayan tüm ekiplerin basarilarini ödüllendirmek amaciyla bu yil 17’inci kez düzenlenen Felis Ödülleri töreni 10 Kasim’da Zorlu Performans Sanatlari Merkezi’nde gerçeklesti. Törende “Kadiköy Yasatir” projesi Medya Felis kategorisinde Içerik Odakli Medya Kullanimi ödülüne layik görüldü. Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi tesekkür konusmasinda: “Bugün 10 Kasim, bu ödülü Atatürk’ün yolunda yürüyen Kadiköy’e verilmis bir ödül olarak aliyorum.” dedi.

Ödülü Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, Kadiköy Belediyesi Sosyal Medya ekibi ve Mossby ekibi Media Felis kategorisinin jüri baskanligini yapan Omnicom Media Group Ceo’su Nüzhet Algünes’in elinden aldi. 

KADIN CINAYETLERINE DIKKAT ÇEKEN PROJE: KADIKÖY YASATIR

Proje, Kadiköy Belediyesi ve dijital içerik üreticisi Mossby isbirligiyle 2021 yilinda “25 Kasim Kadina Yönelik Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü” kapsaminda hayata geçirildi. Kadin cinayetlerine dikkat çekmek amaciyla gelistirilen proje kapsaminda hazirlanan sloganlar Kadiköy’ün sokaklarindaki sokak tabelalari araciligiyla görünür kilindi. Sokak tabelalarinin yani sira, Süreyya Operasi’nin binasina asilan dev branda ve stencil teknigiyle duvarlara uygulanan bu sloganlar büyük ilgi toplamis ve kisa filmlerle de sosyal medya paylasimlarinda etkilesim saglayarak farkindaligi artirmisti. Projede “Sesimizi hiçbir zaman alçaltmayacak, karanlik zihniyetlerinize karsi mücadeleden vazgeçmeyecegiz: Siddet Çikmazi”; “Ne giydigime karisamazsin: Özgürlük Çikmazi” gibi sloganlarla Kadiköy’ün sokak tabelalari proje süresince geçici olarak degistirildi. Proje trafik levha uygulamalariyla da dikkat çekti. Örnegin, ilçede bulunan “DUR” tabelalari “Siddete Dur De”, “Adaletsizlige Dur De”, “Baskiya Dur De”, “Kadin Cinayetlerine Dur De”; yön tabelalari ise “Tek Yön Adalet”, “Tek Yön Esitlik”, “Tek Yön Istanbul Sözlesmesi” gibi sloganlarla farkindalik çalismasinin parçasi oldu.

“Kadiköy Yasatir” projesi ayni zamanda Açikhava Reklamcilar Vakfi tarafindan verilen Awards Sosyal Sorumluluk ve Jüri Özel ödüllerinin de sahibi.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1668146287_DSC_6368(1).jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1668145572_VS9A9070.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1668145571_VS9A9047.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1668145570_VS9A8904.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1668145569_VS9A8892.jpg