Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Yeni Yıla Buzzfest Coşkusuyla Giriyor
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy Yeni Yıla Buzzfest Coşkusuyla Giriyor

cover photo

Kadiköy’de Kalamis Atatürk Parki’nda bu yil üçüncüsü düzenlenen BuzzFest 31 Aralik’ta kapilarini açiyor. Sadece Kadiköylülere degil tüm Istanbullulara eglenceli vakit geçirme imkâni sunan kis festivalinin buz pisti bu yil da renkli görüntülere sahne olacak ve katilimcilar yeni yila BuzzFest coskusuyla girecek.  

Kadiköy Belediyesi’nin Kalamis Atatürk Parki’nda ilkini 2020 yilinda düzenledigi ve yogun ilgiyle karsilanan BuzzFest bu yil da 31 Aralik 2022 – 5 Mart 2023 tarihleri arasinda ziyaretçilerini agirlayacak. Geçen yil 100 binin üzerinde katilimcinin ziyaret ettigi ve eglenceli vakit geçirdigi festival 360 metrekare buz pisti alani, 105 metre kayma yolu ve 30 metre buz kaydiragi projesi ile bu yil daha genis bir alanda 4 yas üstü her kullaniciya açik olacak.

ÇEVRE DOSTU BUZ PISTI

Kadiköy Belediyesi’nin Kalamis Atatürk Parki’nda bulunan Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki 2 spor sahasi özel bir teknoloji kullanilarak buz pistine dönüstürüldü. Su ve elektrik kullaniminin çok az olmasindan dolayi pist çevre dostu olarak nitelendiriliyor. Katilimcilar 30 dakika süreyle buz pistinde kayabilecek ya da sisme botlarla kaydiraktan kayarak eglenceli vakit geçirebilecek. Yogun talebi dengelemek amaciyla sembolik bir ücretin alinacagi festivalde, buz pistine gelenlere ücretsiz olarak kask ve paten temin edilecek. Kullanicilar dilerlerse ilk 5 dakika temel paten kayma egitimi de alabilecek. Ses ve isik sistemleri ile renklendirilmis festivalde buz pateni ve kaydiragin yani sira mini konserler, yilbasi ve özel günler için de sürpriz etkinlikler olacak. 

BuzzFest pisti 5 Mart’a kadar her gün 10.00 – 22.30 saatleri arasinda açik olacak