Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy’de Atölye Ve Seminerler Artık Çevrim İçi

Kadıköy’de Atölye Ve Seminerler Artık Çevrim İçi

Kadiköy Belediyesi'nin pandemi tedbirleri nedeniyle durdurdugu yüz yüze atölye ve seminerler çevrim içi ortama tasiniyor.

Kadiköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü'nün farkli gruplara yönelik hazirladigi atölye ve seminerler psikolog, sosyolog, sosyal hizmet uzmani, özel egitim ögretmeni, çocuk gelisim uzmani ve gelisim psikologu, rehber ve psikolojik danismanlar tarafindan düzenleniyor. Çevrim içi düzenlenecek programlara http://sosyaldestek.kadikoy.bel.tr/etkinlikler adresinden kayit yaptirarak ücretsiz katilmak mümkün.

ATÖLYELERDE SORULAR CEVAP BULACAK

Sinirli sayida katilimci ile interaktif sekilde düzenlenecek atölyelerde ele alinacak bazi konular söyle: Karantinada Ev Içi Iliskiler; Belirsizlikle Basa Çikmak Için Psikolojik Dayaniklilik; Flört Siddeti; Anne - Çocuk Baglanmasi; 65 Yas üstü Deneyim Paylasimi; Çocuk Haklari; Özel Gereksinimli Yetiskin ve Çocuklara Yönelik Drama, Müzik, Dans ve Sportif Beceriler konu basliklari ile toplam da 7 atölye yer aliyor.

SEMINERLER DE ÇEVRIM IÇI OLARAK DÜZENLENECEK

Katilimcilarin bilgi ve farkindalik düzeylerini arttirmak amaciyla düzenlenecek 12 seminer programinda ise Toplumsal Cinsiyet Esitligi; Kadin Sagligi; Çocuklarin Bedensel Söz Haklari; Erken Müdahale ve Erken Çocuk Egitimi; Bosanma; Ailelere Yönelik Sinav Kaygisi; Ailemiz, Ihtiyaçlarimiz, Bugünkü Iliskilerimiz; Ögrenme Güçlüklerini Konusuyoruz; Sosyal Medya Kullanimi ve Çocuklar Üzerindeki Etkisi; Ebeveynlere Yönelik Mahremiyet Egitimleri; Engelli Farkindaligi; Özel Egitim Seminerleri gibi konu basliklari yer aliyor. Seminerlerde “Cinsiyet esitligi ve rollerine iliskin temel tanimlar nelerdir; bedenimizi yeteri kadar taniyor muyuz; toplumun çocuk algisi ve çocuklara karsi sorumluluklari nedir; bosanmanin evreleri ve psikolojik boyutlari nelerdir; ögrenme güçlügü olan ögrenci ile ögretmen yaklasimi nasil olmali; çocuklarin sosyal medyayi daha etkili kullanmalari nasil mümkün olur ve olusabilecek zararlari nasil kontrol altinda tutabiliriz?” gibi sorulara yanitlar bulmak mümkün olacak.