Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'de Çocuklar Haklarını Biliyor

Kadıköy'de Çocuklar Haklarını Biliyor

Kadiköy Belediyesi’nin 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari günü kapsaminda düzenledigi çevrimiçi atölyede, çocuklara sahip olduklari haklari oyunlar esliginde anlatildi.

Kadiköy Belediyesi’nin, 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari günü kapsaminda her yil düzenledigi farkindalik çalismalari, bu yil koronavirüs salgininin olusturdugu riskleri önleme kapsaminda çevrimiçi platforma tasindi.

Kadiköy Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezleri Müdürlügü ve Kültür Sosyal Isler Müdürlügü’nün çocuk haklari odaginda hazirladigi “Çocugum Haklarim Var” atölyesi 8 – 10 ve 11 – 13 yas arasi çocuklarin katilimiyla gerçeklesti. Uzaktan erisimle Kadiköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçeklesen programa katilan çocuklara “Oyun”, “Esitlik”, “Saglik” ve “Egitim” basliklari altinda sahip olduklari haklarin neler oldugu anlatildi. Müzik, dans, kisa film gösterimleri, oyunlar esliginde gerçeklesen atölyede çocuklar hem eglendiler, hem de haklarini ögrendiler.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/Cocuk Haklari-a6af4c9c-fdcb-43ef-8fe7-8349c550118c.jpeg