Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy’de Çocuklar için Yaz Atölyeleri Başlıyor
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy’de Çocuklar için Yaz Atölyeleri Başlıyor

cover photo

 

Kadiköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde ücretsiz yaz atölyeleri 18 Temmuz’da basliyor. Çocuklar yaz tatilini Kadiköy’de hem eglenerek hem de ögrenerek geçirebilecek.

Kadiköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek yaz atölyelerinde çocuklar, drama, müzik, resim, dans, jimnastik ve masal atölyeleri gibi birçok etkinlige 18–31 Temmuz tarihleri arasinda katilabilecek. Çocuklarin farkli etkinlerle bulusacagi, yasitlariyla sosyal iletisim kuracaklari, sanatsal ve kültürel alisverislerde bulunacaklari atölyelerde, eglenceli zaman geçirerek hem eglenecekler hem de ögrenecekler.

EGITICI VE ÖGRETICI ATÖLYELER ÇOCULARI BEKLIYOR

Yaz atölyelerinde, 2 – 14 yas grubundaki çocuklar için degisik malzeme ve tekniklerle hayal güçlerini, yaraticiliklarini gelistirebilecekleri ve özgüvenlerini destekleyecek Yaratici Drama Atölyesi, Temizlik Robotu Yapim Atölyesi gibi 40’dan fazla atölye olacak.

Yaz atölyeleri, farkli gün ve saatlerde düzenlendigi için birden fazla atölyeye katilma olanagi bulunuyor. Katilimcilar atölye tarihinden 5 gün önce online olarak ücretsiz kayit yaptirabilecekler.

Kadiköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi atölyelerine kayit ve detayli programa http://hkckm.kadikoy.bel.tr/ linkinden ulasilabilir.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1657870701_HK__KM_Yaz_At__lyeleri___4_(1).jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1657870704_HK__KM_Yaz_At__lyeleri___5_(1).jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/1657870709_HK__KM_Yaz_At__lyeleri___7_.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1657870717_HK__KM_Yaz_At__lyeleri___9_(1).jpg