Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy’de Çocuklar Yarıyıl Şenliği’nde Buluşuyor
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy’de Çocuklar Yarıyıl Şenliği’nde Buluşuyor

cover photo

Kadiköy Belediyesi, yariyil tatilinde çocuklar için atölyelerden, çocuk oyunlarina, konserlerden, gösterilere kadar birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir senlik hazirladi.

Kadiköy Yariyil Senligi, 20 0cak - 4 Subat tarihleri arasinda Defne Park Çocuk Kütüphanesi, Baris Manço Kültür Merkezi, Caddebostan Kültür Merkezi, Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi, Kozyatagi Kültür Merkezi ve Idea Çocuk Ev Kütüphanesi’nde gerçeklestirilecek.

Milli Egitim Bakanligi’na bagli ilk ve ortaögretim kurumlarindaki milyonlarca ögrenci cuma günü karne alarak, 16 günlük sömestr tatiline baslayacak. Kadiköy Belediyesi de çocuklarin yariyil tatilini hem eglenerek hem de ögrenerek geçirmesi için dopdolu bir program hazirladi. Kadiköy’deki çocuklari yariyil tatilinde atölyelerden, çocuk oyunlarina, konserlerden, gösterilere kadar birçok etkinlik bekliyor. Kadiköy Belediyesi’nin “Çocuklar Yariyil Senliginde Bulusuyor” sloganiyla duyurdugu etkinlikler, 20 Ocak – 4 Subat tarihleri arasinda Defne Park Çocuk Kütüphanesi, Baris Manço Kültür Merkezi, Caddebostan Kültür Merkezi, Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi, Kozyatagi Kültür Merkezi ve Idea Çocuk Ev Kütüphanesi’nde gerçeklestirilecek.

 

 

BIRBIRINDEN RENKLI ETKINLIKLER ÇOCUKLARI BEKLIYOR

Kadiköy Belediyesi’nin her yastan çocuklar için hazirladigi programda atölyeler, tiyatro gösterimleri, konserlerin oldugu birbirinden renkli etkinlikler bulunuyor. Tatil boyunca çocuklar Ressam Robot Atölyesi, Gece Lambasi Atölyesi, Ahsap Kus Evi Atölyesi’ne katilabilecek; Müzik Kutusu ve Yildiz Elmasi gibi tiyatro oyunlarini izleyebilecek.

Kadiköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi tiyatro ekibi de sezonun ilk oyunu olan “On Ikinci Gece”yi 20 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde sahneleyecek.

 

KITAP GÜNLERI 10. KEZ KAPILARINI ÇOCUKLARA AÇIYOR

Kadiköy Belediyesi’nin çocuklara kitap okuma aliskanligi kazandirmak için bu yil onuncusunu düzenledigi “Çocuk Kitap Günleri” de Kozyatagi Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek. Birçok yayinevinin katilim saglayacagi Çocuk Kitap Günleri, 24-28 Ocak tarihleri arasinda çocuklari agirlayacak.

 

OKUMA ATÖLYESI

Kadiköy Belediyesi, yariyil tatilinde ünlü karikatüristleri de çocuklarla bulusturuyor. Karikatüristler Sevim Ak ve Behiç Ak, Idea Çocuk Ev Kütüphanesi’nde okuma atölyeleri düzenleyecek. Her etkinligin bir kitap üzerinden gerçeklesecegi atölyelere katilacak olan çocuklar, hem çizim yapacak hem de kitap okuyacak.

 

 

ATÖLYELERE KAYIT

Baris Manço Kültür Merkezi ve Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’ndeki atölyeler için kayitlar yariyilsenligi.kadikoy.bel.tr adresi üzerinden gerçeklestirilebilecek. Kozyatagi Kültür Merkezi’ndeki atölyelere (0216) 658 00 14 numarali telefonu; Defne Park Çocuk Kütüphanesi’ndeki atölyeler için ise (0216) 414 67 22 ile (0216) 356 72 53 numarali telefonlari arayarak kayit yaptirabilmek mümkün. Caddebostan Kültür Merkezi ve Idea Çocuk Ev Kütüphanesi’ndeki programlar için ise etkinlik tarihinde alanda kayit olusturulabilecek.