Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'de Engeller Sanatla Aşılıyor: "Damlalar" Sergisi

Kadıköy'de Engeller Sanatla Aşılıyor: "Damlalar" Sergisi

KADIKÖY'DE ENGELLER SANATLA ASILIYOR: “DAMLALAR SERGISI"

Kadiköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü’nün bu yil ikincisini düzenledigi, özel gereksinimli bireylerin fotograf, resim, seramik ve el sanatlari alanlarinda yaptigi eserlerin yer aldigi “Damlalar” adli karma sergi 29 Kasim – 5 Aralik tarihleri arasinda Caddebostan Kültür Merkezi’nde.

Kadiköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü, özel gereksinimli bireylerin eserlerinin yer aldigi “Damlalar” karma sergisinin ikincisini gerçeklestiriyor. Sergide Kadiköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi'nde egitim alan ögrencilerin, Kadiköy'de bulunan özel egitim okullarinin ve bagimsiz katilimcilarin yaptigi seramik, resim ve el sanatlarindan olusan ürünler yer aliyor. ZIÇEV (Zihinsel Yetersiz Çocuklari Yetistirme ve Koruma Vakfi), Tomurcuk Vakfi ve Avrasya Sizofreni Dernegi’nin de destek verdigi, 29 Kasim Cuma günü saat 14.00’te açilisini yapacak sergi 5 Aralik tarihine kadar Caddebostan Kültür Merkezi’nde görülebilir.