Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'de Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy'de Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor

cover photo

MASA TENISI MERAKLILARI KADIKÖY’DE BULUSUYOR

Uluslararasi Masa Tenisi Federasyonu tarafindan ilan edilen “Dünya Herkes Için Masa Tenisi Günü”, Kadiköy Özgürlük Parkinda, 6 Nisan Sali günü gerçeklesecek görkemli bir turnuvayla kutlanacak.

Kadiköy Özgürlük Parki “Dünya Herkes Için Masa Tenisi Günü” kutlamalari kapsaminda Kadiköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen masa tenisi turnuvasina ev sahipligi yapiyor. 6 Nisan Sali günü saat 10.00 – 16.00 saatleri arasinda gerçeklesecek turnuvada rakiplerin heyecanli çekismesi görkemli ve eglenceli görüntülere sahne olacak. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu isbirligiyle düzenlenen turnuvaya masa tenisine gönül vermis antrenörlerin bir araya gelerek kurdugu Table Tennis Organizations (TTO) da ödül ve raketleri temin ederek destekte bulunuyor. 

Turnuvaya katilim için Kadiköy Belediyesi’nin internet sayfasinda yer alan basvuru formunu doldurmak yeterli. 3 Nisan’a kadar basvurularin alinacagi turnuva 200 kisilik kontenjanla sinirli olup, 12 yas üstü bütün bireylere açik olarak gerçeklesecek. Kadiköy Belediyesi’nin Daha Çok Spor Daha Çok Kadiköy sloganiyla ilçede sürdürdügü bütün spor etkinlikleri Saglik Bakanligi tarafindan yayinlanan Covid-19 Salgin Yönetimi ve Çalisma esaslarina uygun olarak gerçeklestiriliyor. Bu esaslara uygun olarak düzenlenecek turnuvaya katilimda da HES Kodu’nu gösterme zorunlulugu var. 

Basvuru için: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU_wxEoWuESl1z7G7EG51Df92iwJd-QCyEFtayW64PVH8pRA/viewform