Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy’de Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy’de Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

cover photo

Kadiköy’de 24 Kasim Ögretmenler Günü için oyuncu ve müzisyen Sevval Sam sahne aldi. Bostanci Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ve sadece ögretmenlerin davetli oldugu gecede ögretmenler doyasiya eglendi.

Kadiköy Belediyesi 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü her yil oldugu gibi bu yil da ögretmenler için düzenledigi özel bir gece ile kutladi. Bostanci Gösteri Merkezi’nde sanatçi Sevval Sam’in sahne aldigi geceye 2 bin 750 ögretmen katildi. Sevval Sam Kadiköylü ögretmenlere, orkestrasi esliginde en sevilen sarkilarindan olusan repertuari ile unutulmaz bir konser verdi. Gecede ayrica ögretmenlere gazeteci - yazar Melike Ilgün’ün Kemal’e Eren Kadinlar adli kitabi da, yazar tarafindan imzalanarak hediye edildi. Kadiköy Belediyesi Kültür Yayinlari’ndan çikan kitap Fikriye'yi, Latife'yi ve onlarin gözünden Mustafa Kemal’i anlatiyor ve cumhuriyet tarihine isik tutuyor.

BASKAN ODABASI ÖGRETMENLERI AYAKTA ALKISLADI 

Basögretmen Mustafa Kemal Atatürk ve kaybettigimiz tüm ögretmenler için yapilan saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi sahneye çikarak “Fedakârliklari ödenemeyecek ögretmenlerimizin önünde saygiyla egiliyor, sizin sahsinizda bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum.” dedi.  Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi ve esi Rojvan Odabasi, salonu dolduran ögretmenleri ayakta alkisladi. 

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1669363482__DSC8192(1).jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1669363482__DSC8060.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1669363958__DSC7897.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1669363477__DSC7677.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/_thumbs/Files/file/HABER/1669363478__DSC7701.jpg