Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'den Adıyaman'a Oyuncak Köprüsü
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy'den Adıyaman'a Oyuncak Köprüsü

cover photo

Kadiköy Belediyesi Tasarim Atölyesi Kadiköy (TAK)’in ev sahipligi yaptigi “Her Çocuga Bir Oyuncak” etkinliginde çocuklar oyuncaklar için hediye paketleri hazirladi.

Ihtiyaci olan aileler ile oyuncak paylasimini amaçlayan etkinlik kapsaminda, Rianne Koens Kayabasi ile Serdar Kayabasi’nin öncülügünde biraraya gelen anne ve babalar çocuklariyla birlikte kâgittan hediye paketleri tasarladi. Çocuklar, hem eglenceli hem de ögretici olan etkinlikte, tasarlanan hediye paketleriyle Istanbul ve Adiyaman’daki çocuklara gönderilecek oyuncaklari sardi.

OYUNCAKLARI ÇOCUKLAR PAKETLEDI

“Çevremizdeki ailelerden oyuncak toparlayabilsek ve ihtiyaci olan aileler ile paylassak ne güzel olur diye düsündük.” diyerek “Her Çocuga Bir Oyuncak” etkinliginin nasil ortaya çiktigini dile getiren Rianne Koens Kayabasi, konusmasina söyle devam etti; “Bu düsüncemizi arkadaslarimizla paylastik.  Herkesten çok güzel geri dönüsler aldik. TAK’ta toparlanan oyuncaklari çocuklarin paketlemesini istedik. Çünkü bu etkinlikle hem oyuncagini hediye eden çocuklari hem de oyuncaga ihtiyaci olan Adiyamanli ve Istanbullu çocuklari mutlu etmek istedik.”

YENI YIL HEDIYESI OLACAK

Oyuncaklarin çocuklara yeni yil hediyesi olmasini istediklerini söyleyen Serdar Kayabasi, “Çocuk bir oyuncakla belirli bir zaman oynar. Daha sonra yerini baska bir oyuncak alir. Bu oyuncaklara ihtiyaci olan çocuklar da var. Neden bu oyuncaklarla oynamasinlar? Paylasmak gerekiyor.” dedi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLDU

Etkinlige kizi Ela ile katilan Melisa Tan “Çocuklarimizla birlikte anlamli ve güzel bir etkinlikteyiz. Kizim çocuklar için kendi oyuncaklarindan seçti. Simdi burada oyuncaklari saracagimiz kâgittan paketleri tasarladik ve boyadik. Eglenceli bir sekilde paylasimi yapmak çocuklarimizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandi.

 

 

 

 

 

 

 

TAK : 02164185298 - Rasimpasa Mh., Duatepe Sk No:61, 34716 Kadiköy/Istanbul