Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy’den Bağımsızlığa Uzanan Ezgiler

Kadıköy’den Bağımsızlığa Uzanan Ezgiler

Kadiköy’den Bagimsizliga Uzanan Ezgiler

Kadiköy Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99’uncu yil dönümünü Bagimsizliga Ezgiler adli konserle kutluyor. Opera sanatçisi Güvenç Dagüstün ve piyanist Burçin Büke’nin sahne alacagi konser 30 Agustos Pazartesi, saat 21.00’de, Selamiçesme Özgürlük Parki’nda.

Gazi Mustafa Kemal Pasa önderliginde, 30 Agustos 1922’de zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99. yil dönümünü anmak için Kadiköy’de açik hava halk konseri gerçeklesecek. Kadiköy Belediyesi’nin düzenledigi kutlama etkinliginde opera sanatçisi Güvenç Dagüstün ve piyanist Burçin Büke sahne alacak. Burçin Büke’nin piyanistliginde, Güvenç Dagüstün Atatürk’ün sevdigi sarkilari seslendirecek. Bagimsizliga Ezgiler adli konser 30 Agustos Pazartesi, saat 21.00’de, Selamiçesme Özgürlük Parki’nda. Konserin ücretsiz davetiyeleri Özgürlük Parki’ndaki Amfi ve Tepe Sahne giselerinden 14.30 – 20.30 saatleri arasinda temin edilebilir.