Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'ün 2020 Faaliyet Raporu Kabul Edildi
Kadıköy Güncel

Haberler

Kadıköy'ün 2020 Faaliyet Raporu Kabul Edildi

cover photo

KADIKÖY’ÜN 2020 FAALIYET RAPORU KABUL EDILDI

Kadiköy'de gerçeklestirilen faaliyet ve çalismalarin yer aldigi “Kadiköy Belediyesi 2020 Yili Faaliyet Raporu' Kadiköy Belediye Meclisi’nde oy çoklugu ile kabul edildi.

Kadiköy Belediyesi’nin 2020 yilindaki çalismalari hakkinda Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi bilgi verdi. 2020 yilina Covid-19’la mücadele çalismalari damga vurdu. Baskan Odabasi, pandemi sürecinde yürütülen dezenfekte çalismalari, sosyal hizmetlere yönelik politikalar ve saglik hizmetleri hakkinda bilgi verdi. Odabasi, tamamlanmasina ragmen korona nedeniyle faaliyete geçirilemeyen Sinematek/Sinema Evi, Göztepe Sosyal Hizmet ve Alzheimer Merkezi, Suadiye Adile Nasit Çocuk Yuvasi, ve Alan Tiyatro’nun pandeminin etkilerinin azalmasiyla hemen faaliyete geçecegini söyledi.

Kadiköy Belediye Baskani Odabasi’nin vurguladigi konulardan biri de Kadiköy'de kentsel dönüsüm nedeniyle bozulan altyapinin yenilenmesine yönelik faaliyetler oldu. Pandemide sokaga çikma kisitlamalarini firsat bilerek, pek çok cadde ve sokakta kaldirim, asfalt, park yenileme gibi çalismalar yürüttüklerini ifade eden Odabasi,  kentsel planlamada yaya öncelikli bir politika güttüklerinin altini çizdi. Odabasi, Istanbul Büyüksehir Belediyesi(IBB) ile yürütülen isbirligi ile çözülemeyen sorunlarda büyük asamalar kat edildiginin altini çizdi. Kurbagalidere, Kadiköy Rihtim, Hasanpasa Gazhanesi’nde gelinen son noktaya deginen Odabasi, Bagdat caddesinde IBB’nin yillardir ihmal ettigi çalismalarin yönetimin degismesiyle hiz kazandigini, çalismalarin sürdügünü aktardi.

Kadiköy Belediye Baskani Odabasi meclise hitaben yaptigi konusmada “2020 yilinda Kadiköy’e deger katan projelere imza attik. 2021 yilinda pandeminin neden oldugu kisitlamalar hafiflediginde 2020’nin çok daha üzerinde bir performansla çalismaya devam edecek ve hayata geçirmek için sabirsizlandigimiz projelerimizi isler hale getirecegiz. 2020 yili faaliyetlerimizde emegi olan belediye çalisanlarimiza, meclis üyelerimize, isbirligi halinde oldugumuz diger kurumlara, sivil toplum kuruluslarina ve degerli Kadiköylülere gönülden tesekkür ederim” dedi. 2020 Yili Faaliyet Raporu oy çoklugu ile kabul edildi.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/2-dbb0a939-02c1-4cbf-b531-de83a6669cdc.jpghttps://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/3-93877ff8-27db-4feb-9fc3-c6b03c907e0f.jpg