Home IconarrowHaberlerarrow'Kalender Karikatür Muhabbeti' Ahmet Selçuk İlkan'ı Konuk Ediyor
Kadıköy Güncel

Haberler

'Kalender Karikatür Muhabbeti' Ahmet Selçuk İlkan'ı Konuk Ediyor

cover photo

Kadiköy Belediyesi Karikatür Evi ‘Kalender Karikatür Muhabbeti’ söylesi dizisinde 8 Aralik Pazar saat 14.00’te sair, sarki sözü yazari Ahmet Selçuk Ilkan’i konuk ediyor.

Karikatür Evi ve Karikatürcüler Dernegi’nin birlikte düzenledigi ‘Kalender Karikatür Muhabbeti’ mizah dünyasinin farkli dallarindan önemli konuklari agirlamaya devam ediyor. Mizahin konusuldugu ve her ay düzenlenen etkinligin Aralik ayi konugu ayriliklarin sairi, ask sarkilarinin mimari Ahmet Selçuk Ilkan olacak. Hüzünlü duygulari yansitan biri olarak bilinen Ilkan, eglenceli olmasinin yani sira eserlerinde hiciv sanatini da ustaca kullaniyor. Moderatörlügünü Öznur Kalender’in yapacagi söyleside Ilkan’in mizahi bir dille yazdigi eserleri ve hicivleri üzerine yapilacak söylesi 8 Aralik Pazar saat 14.00’te Karikatür Evi’nde.  

Türkiye karikatürünün belleginin tutuldugu ve karikatürü her yastan Kadiköylü ile bulusturan Karikatür Evi söylesiler, atölyeler ve sergiler düzenleyerek usta çizerlerle karikatür severlerin bulusma noktasi olmaya devam ediyor.