Home IconarrowHaberlerarrowKAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU
Kadıköy Güncel

Haberler

KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

cover photo

Kamuoyuna Önemli Duyuru

Kadiköy Belediyesi olarak hazirliklarini tamamladigimiz ve 100. yila yakisir sekilde kutlamaya hazirlandigimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisini, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarimizi yasanan salgin nedeniyle iptal etmistik.

Ve fakat 23 Nisan’in 100. yilinda hem Kadiköy halkini hem de Kadiköy sokaklarini bu kutlamalardan mahrum birakamazdik.

Biz de hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimizi hem de en kiymetlimiz olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilis kutlamalarini bugün itibariyle baslattik.

Konuyla ilgili resmi makamlara bilgi vermemize ve görevli personel bilgilerini iletmemize ragmen, kutlamalarimiz Kadiköy Kaymakamligi tarafindan yasaklanarak, görevlilerimiz engellenmis, en önemlisi Kadiköy halki, kutlamalardan mahrum birakilmistir.

Mülki idarenin, bu karari hangi refleksle aldigi bizce malum. Ama, bu zor günlerde, birazcik da olsa yüzlerini güldürmeyi basardigimiz çocuklara ve Kadiköy halkina nasil bir gerekçe sunacaklarini merak etmekteyiz.

Kadiköy Kaymakamligi’nin almis oldugu bu kararla, bugün baslattigimiz bütün etkinlikleri iptal etmek zorunda kaldigimizi duyuruyor, bu anlayisi ve karari kamuoyunun takdirine biraktigimizi, ilan ediyoruz.

Ulusal egemenligimizi kutlamamiza kimse engel olamayacak.

Saygilarimizla

Serdil Dara Odabasi

Kadiköy Belediye Baskani